Ryanair forbinder nu Aalborg og Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går havde Ryanair første afgang til Stockholm fra Aalborg Lufthavn, hvilket blev fejret med kage og drikke til passagererne i gaten.

Der er eftermiddagsafgange til Stockholm tirsdage, torsdage og lørdage, og lige nu er der priser helt ned til 78,- kroner tur/retur. Dermed er en forlænget weekend for kun 78,- kroner tur/retur muligt.

Priser fundet på Ryanairs hjemmeside.

Rutens start blev fejret i Aalborg lufthavn i går:

Aalborg Lufthavn beskriver selv Stockholm som følgende:

Med sine mange kanaler og dynamiske byliv er Stockholm en af de smukkeste storbyer i Nordeuropa. Stockholm er fantastisk til et city break med venner, veninder eller kærester, men byen er også perfekt til en dejlig ferie med hele familien. Storbyen, der er bygget på 14 små øer, byder på både kultur, kunst, shopping, historie, afslapning og masser af seværdigheder.

Du kan blandt andet gå på opdagelse i den ikoniske ‘Gamla Stan’, Stockholms ældste bydel, der prydes af farverige huse, charmerende butikker og stilfulde restauranter. Der er også rig mulighed for shopping i den svenske hovedstad. Besøg f.eks. Götgatan, SoFo eller Östermalm. Nyd den fantastiske udsigt over byen i SkyView Globen eller tag familien med til Junibakken, et museum der indbyder til sjov og leg, hvor du blandt andet kan leve dig ind i Astrid Lindgrens univers. Gå heller ikke glip af Stockholms naturskønne oplevelser, heriblandt Skærgården og Djurgården.

Nogle af de vigtigste ting at se i Stockholm syntes vi er følgende:

  • Hyggelige Gamla Stan
  • Det historiske Vasaskib på Vasamuseet
  • De interaktive udstillinger på Junibakken
  • Den fantastiske udsigt fra SkyView Globe 
  • Verdens ældste friluftsmuseum, Skansen

Alle billederne taget af Aalborg LufthavnHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *