Emirates vinder Danish Travel Award som bedste oversøiske flyselskab – se de andre vindere her

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates vinder Danish Travel Award i kategorien bedste oversøiske flyselskab. Det blev afsløret, da 350 folk fra rejsebranchen var samlet onsdag aften til den årlige prisuddeling i Circusbygningen, hvor Natasja Crone og Rasmus Tantholdt fra TV2 var værter.

Emirates vinder Danish Travel Award som bedste oversøiske flyselskab, mens andenpladsen går til Singapore Airlines og tredjepladsen går til KLM. Det blev afsløret, da rejsebranchen var samlet for 24. gang til Danish Travel Awards onsdag aften i Circusbygningen.

I alt 25 flyselskaber var nomineret i kategorien, herunder SAS, Qatar Airways og Thai Airways.

Landechef for Emirates i Danmark, Morten Balk siger at:

Vi er stolte over, at danskerne har valgt os som det bedste oversøsiske flyselskab. Vi arbejder hårdt for at give vores passagerer den bedste oplevelse både før og under flyrejsen, og den strategi har vist sig at være den rigtige

Vækst i Danmark på 75 procent

Siden Emirates åbnede ruten fra København til Dubai i august 2011, har selskabet oplevet en voldsom passagervækst på intet mindre end 75 procent. I 2017, der var selskabets hidtil bedste år, fløj flere end 340.000 danskere med Emirates til Dubai og videre ud i verden.  – Vi investerer især store summer i god mad og vin ombord på flyet, ligesom træning af vores kabinepersonale er højt prioriteret.

Morten Balk forklarer at:

Vi vil give danskerne den bedste service, når de skal flyve langt. Og så er der nok også mange, der er blevet glade for den komfort, man får i verdens største passagerfly, A380’eren,

Emirates har netop lanceret to nye tv-kanaler, der viser, hvordan selskabet udvikler sine menuer om bord på flyet og vælger vine fra vinslotte i hele verden.  Ved prisuddelingen i går aftes blev i alt 18 vindere fundet, mens 300 kandidater var nomineret.

Hvordan blev vinderne fundet

Vinderne er kåret af danskerne via et såkaldt Danmarkspanel. Det er analysevirksomheden Epinion, der står bag Danmarkspanelet, der repræsenterer den danske befolkning ift. alder, uddannelse, indtægt, bopæl mm.  Danish Travel Awards var arrangeret af STANDBY.dk og Travelmedia Nordic.

Fakta om de fire luftfartspriser

Der blev fundet nye vindere i alle fire luftfartskategorier ved prisuddelingen i går aftes:

  • Bedste oversøiske flyselskab gik til Emirates
  • Bedste europæiske ruteflyselskab gik til KLM
  • Bedste charterflyseskab gik til Atlantic Airways
  • Bedste indenrigsflyselskab gik til Danish Air Transport’

Du kan se listen over samtlige 18 vindere her.

Foto: Standby/Michael Stub

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *