5 solrige destinationer til en lille efterårsudflugt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efteråret er faldet over Danmark og vi har nærmest glemt de gode sommertemperaturer forleden. Ikke desto mindre lokker oktober med et par weekender og dermed den perfekte tid til en lille efterårsrejse. Her er nogle ideer for en spontan solferie her i efteråret.

Lissabon

Det er klart: Hvis du vil have en lille chance for sol på en kort tur i efteråret i Europa, skal du se sydpå. Den mangfoldige by Lissabon tilbyder noget til en enhver smag. Fra museer, sightseeing, slentre gennem de maleriske gader eller shoppe i de mange forskellige butikker. Du skal ikke at gå glip af en tur på Eléctrico 28, den historiske sporvogn, der kører gennem de historiske gader i Lissabon. For pointsamlere er der mange hotelmulighed, fra Marriott Lissabon, Sheraton Lissabon, DoubleTree by Hilton Lissabon og flere andre kædehoteller.

Dubrovnik

Selvom Dubrovnik for øjeblikket er en af de hotteste byer i Europa overhovedet, er den store turiststrøm langsomt men sikkert over i oktober. Det gør det endnu mere sjovt at gå på sightseeing i den gamle bydel, restauranterne er ikke længere så overfyldte, og lavsæsonen har den hyggelige bivirkning, at hotellerne ikke længere koster 300 euro per nat. Er du Hilton eller Marriott-loyalist, finder du Hilton Dubrovnik midt i den gamle bydel, eller Sheraton Dubrovnik Riviera lidt udenfor.

Nice

Selvom højsæsonen på Côte d’Azur langsomt er overstået, er sensommeren endnu ikke. I den henseende skal Nice, eller hele Côte d’Azur, helt sikkert medtages i vores liste over ideer til en kort tur i efteråret. Udover sightseeing eller afslapning ved poolen i Nice, er der også mulighed for at besøge Cannes, Monaco og andre steder i området. Også her er det ingen problem at finde det rigtige hotel, nu den store turiststrøm er overstået.

Malta

Uanset om du slapper af ved poolen eller på terrassen eller på sightseeing i Valletta, St. Julians & Co: På Malta vil hver rejsende finde noget og bestemt ikke kede sig. I oktober bør det ikke være for koldt i Malta, kun vinden kan forstyrre en gang imellem. Hotelmæssig der er masser af udvalg på Malta, ved siden af Hilton, Westin og Le Méridien, også to Radisson hoteller og et InterContinental.

Istanbul

Den pulserende storby Istanbul er altid imponerende, selvom du har været der flere gange. Bare under 3 timers flyvning byder byen både på afslapning ved hotelpoolen, mange kulturelle muligheder og forskellige lækre retter. Med hensyn til pris er en tur til Istanbul overskueligt, især på grund af den svage lira. Hotel teknisk set behøver du ikke bekymre dig, næsten alle hotelkæder er repræsenteret med mere end et hotel.

 

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steffen fra vores søsterside Insideflyer.de

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *