Nyt hotel: Hyatt Regency Malta

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hyatt Regency har lige åbnet kædes først hotel på øgruppen i Middelhavet. Når rejserestriktionerne igen hæves, kunne det være et godt forslag til et rejsemål i Europa.

Hyatt Regency er godt i gang med at udvide porteføljen i Europa. Hotellet på Malta er det sidste skud på stammen.

Hyatt Regency Malta ligger godt

Hotellet ligger i den populære kystby St. Julian’s, kun få minutters gang fra stranden. Der er mindre end tyve minutter til Maltas internationale lufthavn og byen Valletta, der er på UNESCOs verdensarvs liste. Hyatt Regency Malta er det perfekte indkvarteringssted både for familier, der ønsker en mindeværdig ferie og for forretningsrejsende, der deltager i møder eller andre begivenheder på øen. Med det nyåbnede hotel styrker Hyatt koncernen sin tilstedeværelse i Europa, hvor Hyatt Regency nu har 26 hoteller.

Hyatt Regency Malta

Værelser og suiter

Hyatt Regency Malta har 151 værelser. Heraf er 11 suiter og en ambassadørsuite, alle med udsigt over havet eller Saint Rita-pladsen. Hotellet er perfekt til dem, der gerne vil slappe af. Stedet har naturligvis højhastighedsinternet, fleksible selskabslokaler og et Hyatt StayFit-fitnessstudiet. For rejsende, der ønsker at slappe af og genoplade batterierne, venter den luksuriøse spa med tre behandlingsrum til wellness-behandlinger. Kun få minutters gang fra hotellet finder du en af ​​ øens mest uberørte sandstrande.

Hyatt Regency Malta

Mad og drikkevarer

Hotellets har tre restauranter, som tilbyder de ideelle rammer for møder. I den fashionable restaurant Seed kan gæsterne indtage retter tilberedt af lokale og sæsonbestemte råvare og samtidig nyde udsigten til det historiske augustiner kloster. Tagbaren GINger ligger ved poolen. Her kan du få snacks og forfriskende drinks. Du har udsigten til det åbne hav og St. George’s Bugten. I hotellets lobby ligger baren Thyme, hvor du både kan få din morgenkaffe men også drinken før aftensmaden.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *