Første Marriott hotel på Malta

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott Hotel & Spa har lige åbnet det først hotel på Malta. Medlemmer af Marriott Bonvoy vil sikkert værdsætte det nye hotel, hvor man kan få bonusovernatninger for de optjente point.

Bygningen er blevet totalrenoveret for 30 millioner euro og ligger ved Balluta-bugten i byen St. Julians. De i alt 301 værelser er moderne og typiske for hotelkæden. Hotellet ligger nær hovedstaden Valletta, der er kendt for sin kultur og historie. Beliggenheden er helt ideelt, hvis du vil tage nogle sightseeing ture på øen.

Arkitektfirmaet RPW design står bag hele indretningen af den nyrenoverede bygning. Arkitekterne har ladet sig inspirere af øens traditionelle kunsthåndværk og Balluta bugtens historie. Et eksempel er værelsernes håndblæste lamper lavet af farvet glas. Det giver en spændende kontrast til de ellers klare linjer og neutrale farver. Resultatet er et friskt, moderne look. Den 150 kvadratmeter store præsidentsuite ligger på øverste etage med en betagende udsigt over Balluta-bugten.

Nyd maden på Marriotts restauranter

Du kan blive forkælet med lækkerier fra fem restauranter og tre barer:

  • Taro at The Villa tilbyder middelhavsmad lavet af friske, regionale råvarer i et palazzo fra det 19. århundrede;
  • Nori at The Villa serverer asiatisk-inspireret street food og lækre cocktails;
  • The Marketplace er hotellets største restaurant. Her kan gæsterne indtage morgenmaden, ligesom restauranten tilbyder en aftenbuffet;
  • Atrio Bar and Restaurant har middelhavsspecialiteter, som hele dagen kan nydes på terrassen
  • Sundeck Bar and Restaurant ved polen serverer snacks.

Hotellets spa dækker et areal på 1.330 kvadratmeter og inkluderer en opvarmet indendørs pool, dampbad, sauna, boblebad, fitnesscenter og behandlingsrum til ayurvediske behandlinger, massage og ansigtsbehandlinger.

Ved booking af et klubværelse eller suite er brugen af M Club Lounge på øverste etage inkluderet. Loungen er åbent døgnet rundt og har sin egen terrasse, hvorfra gæsterne har en vidunderlig havudsigt. Andre faciliteter inkluderer morgenmad, drinks af høj kvalitet og snacks hele dagen samt gratis WiFi. Forretningsrejsende vil nok værdsætte muligheden for at udskrive dokumenter.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: (c) Marriott InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *