Vil du spare penge på dine hotelophold? Med dette simple trick, kan du spare penge næsten hver gang.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Craig fra vores engelske søsterside har skrevet en artikel om, hvordan man nemt kan spare penge på næsten alle sine hotelophold. Herunder kan du læse de simple trick der gør, at du (muligvis) kan spare mange penge på dine ophold.

Hvis du ønsker debat hos Insideflyer.co.uk, skal du blot nævne, at du altid booker “ikke-refunderbart hotelophold”.

“Du sparer penge” er normalt grunden til, at man vælger at låse sig fast i en hotelreservation, der ikke kan ændres eller refunderes. Og nogle gange det være svært ikke at booke, hvis der er et godt tilbud fra IHG eller Hilton.

Jeg argumenterer altid imod at booke “ikke-refunderbare hotelreservationer”. Med mindre du har en rigtig god rejseforsikring eller dine planer absolut aldrig ændrer sig, kan den ikke-refunderbare hotelreservation ende med at koste dig rigtig dyrt.

Men måske endnu vigtigere – hotelpriser varierer ofte. Og de gør det faktisk også ganske meget. Når et hotel ikke sælger nok værelser til en given nat, reducerer de simpelthen prisen for at prøve at få flest muligt booket ind på deres hotel.

Nu ved jeg godt at mange mennesker måske ikke lige har tid eller mulighed for regelmæssigt at overvåge værelsespriser for hoteller, som de allerede har reserveret.

Men, hvis bare du benytter dig af samme trick som jeg selv bruger, så kan du (forhåbentlig) spare nogen penge på dit næste ophold.

1: Book en fleksibel pris (flexible rate) på dit foretrukne hotel.

Når du først har besluttet dig for, at du skal ud rejse, skal du finde det hotel du ønsker at bo på. Herefter booker du en fleksibel pris, der kan ændres eller annulleres. Det kan være en fuldt fleksibel sats eller en “semi-flex” -rate, der giver dig mulighed for at annullere, forudsat at du giver mere varsel. Dette kunne f.eks. være at du skal annullerer senest 3 dage før check-in.

Du ender sandsynligvis ikke med at benytte dig af denne reservation, men du har nu låst din maksimale værelsespris.

2: Besøg Hotelscombined.com

Hotelscombined.com samler hotelpriser fra forskellige hjemmesider. Herunder søger du efter dit valgte hotel på dine ønskede datoer.

Når du har fundet dit hotel skal du klikke på knappen “Indstil prisvarsel” i øverste højre hjørne. Se billede herunder.

Gentag processen for ethvert andet hotel der passer til dine behov. Især de hoteller der i øjeblikket falder uden for dit budget, men ville være et godt valg, hvis nu prisen faldt.

3: Læn dig tilbage og vent.

Afhængig af hvor langt fremme dit hotelophold er planlagt, vil du ofte modtage en eller flere e-mails der ser sådan her ud.

4: Genbestil dit hotel og annullér din eksisterende reservation

Da din reservation er helt fleksibel, kan du annullere den uden omkostninger. Før du gør det, skal du dog foretage en ny reservation ved at drage fordel af den lavere sats. Herefter annullere du din eksisterende reservation.

4A: Lav et prismatch til den bedste pris

Nogen gange kan man være virkelig heldig. I stedet for at HotelsCombined sender dig en e-mail, fordi prisen hos hotellet er faldet, kan der komme e-mails, fordi prisen er faldet hos nogen af de store hotelkæder. I denne situation kan du ganske let indgive et prismatch. De store kæder vil ofte ikke kun matche den konkurrerende sats, men vil ofte også tilføje en ekstra bonus på toppen . Det kunne være f.eks. 20-25% rabat eller et betydeligt antal point.

5: Har du tænkt over, hvorfor du nogensinde har reserveret et “ikke-refunderbart hotelophold”?

Jeg synes det ville være dårlig stil at sige, at alle mine hotelophold har haft et prisfald mellem booking og ankomst. Jeg kan dog helt sikkert sige (og uden at lyve), at langt de fleste af mine hotelophold drager fordel af et prisfald (og nogen gange også et prismatch) på et tidspunkt mellem booking og ankomst.

Selv for de ophold, hvor prisen ikke falder (og muligvis endda forhøjes), er du stadig fuldt beskyttet med den fleksible reservation, du har foretaget.

Ja, du betaler muligvis lidt mere – noget af tiden. Men, det er også gratis at drage fordel af enhver mulighed for at spare penge eller flytte til et endnu bedre hotel. Det sker langt mere, end du måske lige forventer.

Så næste gang – book en fleksibel rate og indstil en prisvarsel på Hotelscombined. Læn dig herefter tilbage og se hvad der sker.

Tak til Craig fra Insideflyer.co.uk for tippet.

Forsidebillede: Peggy und Marco Lachmann-Anke fra PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *