Belgien og Malta igen “orange” lande og alle rejser frarådes

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I torsdagens opdatering af lande som Udenrigsministeriet fraråder rejser til er Belgien og Malta igen blevet tilføjet.

Har du planlagt ferie eller rejse til enten Belgien eller Malta, så skal du desværre til at finde på et alternativ. Hver anden torsdag opdateres Udenrigsministeriets rejsevejledninger og i dag var vurderingen fra Statens Serum

Udenrigsministeriet fraråder nu at alle ikke-nødvendige rejser til Belgien og Malta plus 6 andre lande grundet for mange COVID-19-smittede eller karantænereglerne.

Statens Serum Instituts beregninger viser at smittetallene for Belgien er på 32,5 nye smittetilfælde per 100.000 indbyggere, mens de for Malta er på 31,5. per 100.000 indbyggere.

De 5 resterende lande, hvor der frarådes rejser til er:

  • Andorra
  • Bulgarien
  • Spanien
  • Luxembourg
  • Rumænien
  • Irland (kun grundet landets karantæneregler ved ankomst)

For Belgien skrives der i dagens opdatering:

Rejsevejledningen for Belgien er senest opdateret den 13. august 2020 med en ændring af sikkerhedsniveauet for hele landet, som hæves fra gul (vær ekstra forsigtig) til orange (vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser), fordi Belgien ikke længere opfylder kriterierne for lave smittetal i modellen for rejsevejledninger for EU- og Schengenlande.

For Malta skrives der:

Rejsevejledningen for Malta er senest opdateret den 13. august 2020 med en ændring af sikkerhedsniveauet for hele landet, som hæves fra gul (vær ekstra forsigtig) til orange (vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser), fordi Malta ikke længere opfylder kriterierne for lave smittetal i modellen for rejsevejledninger for EU- og Schengenlande.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *