Emirates fjerner nu kravet om mundbind på deres flyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emriates fjerner nu deres krav om brug af mundbind på deres flyvninger til Dubai. Dette sker som følger af at landets regering har fjernet deres krav om brug af mundbind indendørs.

Efter næsten to og et halvt år, så kan Emirates i går fortælle at de fjerner kravet om at bruge mundbind på alle deres flyvninger til og fra Dubai.

Emirates skriver nu følgende på deres hjemmeside:

Last updated: 27 September 2022, 16:06 (GMT +4)

Wearing a face mask is optional in the UAE and on Emirates flights. If you are travelling from or transiting through Dubai International, the mask rules of your destination will apply throughout your journey.

Denne ændring kommer som konsekvens på at UAE netop har løsnet på deres COVID-19 krav. Den direkte reference er at det ikke løngere er et krav for at bære mundbind indenfor og dette gælder så også i lufthavne og ombord på fly.

Du skal fortsat huske på om du skal besøge en destination, der kræver mundbind fortsat. I de tilfælder, så kan du muligvis skulle påføre dig mundbind når du træder ombord flyet som har destination i et land som kræver det.

Foto: Emirates B777-31H(ER) (A6-EPT) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (taget af BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *