Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til Caribien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I februar og marts 2023 kan ferieglade danskere flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Den Dominikanske Republik – med nogle af de smukkeste strande i verden. Her venter sol, sommer og luksus med Herning-bureauet, Aventura Rejser, der står bag den direkte flyvning fra Aalborg.

Forestil dig at hoppe på et fly i vinterkolde blæsende Aalborg – og sætte kursen mod den caribiske sol og 28-29 grader. Det lyder nemt og lækkert.

Vi kan mærke en stor interesse her i Nordjylland for at slippe væk fra den danske vinter og rejse til Caribiens sol og sommer. Derfor besluttede vi at lave en direkte flyvning ud af Aalborg til Den Dominikanske Republik,

Torben K. Simonsen, stifter af det nye rejsebureau Aventura Rejser.

Dette fortæller Torben K. Simonsen, stifter af det nye rejsebureau Aventura Rejser, der har base i Jylland.

Rejsebureauet er en del af Aventura Travel Group, der har aktiviteter i Finland og Island – og etableret af tidligere ejere og ledere fra Bravo Tours. Heriblandt Torben K. Simonsen, der har knap 22 års erfaring fra Bravo Tours.

Den Dominikanske Republik. Foto: Aventura Rejser

Hos Aventura Rejser er vi en lille og fleksibel organisation, hvorfor der ikke er langt fra tanke til handling, når vi får en idé – som eksempelvis at tilbyde direkte rejser fra Aalborg til Caribien. Og med fødderne solidt plantet i den jyske muld, vil vi gerne levere god kvalitet til billigere penge, hvilket kan lade sig gøre, fordi vi griber rejsebranchen lidt anderledes an end de store traditionelle rejsebureauer.

Torben K. Simonsen, stifter af det nye rejsebureau Aventura Rejser.

Aventura Rejser sender de rejselystne danskere til Caribien på luksushotel med all inclusive i 11 dage fra 16.990 kroner.

To direkte afgange fra Aalborg i uge 8 og 11

Der er afrejse fra Aalborg den 20. februar 2023 samt 13. marts 2023, og i Aalborg Lufthavn ser man frem til at kunne tilbyde et direkte rejsemål på tværs af Atlanten.

Caribien byder på fantastiske rejsemål i vintermånederne, og vi glæder os over at Aventura Rejser tilbyder direkte afgange fra Aalborg til Den Dominikanske Republik i 2023. Med første afgang i uge 8, som er skolernes vinterferie i Nordjylland, er det også et rigtig godt produkt for de nordjyske børnefamilier.

Niels Hemmingsen, lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn.

Direkte flyvning, men med fuel stop

Den direkte flyvning er med en teknisk mellemlanding på en times tid for at tanke flyet op. Her kan gæsterne komme ud af maskinen og strække benene, inden turen går videre. Aventura Rejser tilbyder rejser til enten Punta Cana, der med sine endeløse palmestrande er et af de mest kendte områder i Caribien, eller Juan Dolio, der ligger ud mod Det Caribiske Hav og byder på det mere rolige hav. 

Udover Caribien tilbyder Aventura Rejser også rejser til populære feriemål som Mallorca og Costa del Sol – direkte fra Aalborg Lufthavn. Se mere på www.aventurarejser.dk.

Herunder kan du læse fakta om selve flyvningerne:

Flyvninger fra Aalborg (lokaltider)

Mandag 20. februar 2023
Udrejse mandag 20/2 kl. 09:00 – ankomst mandag 20/2 kl. 17:55
Hjemrejse torsdag 2/3 kl. 18:35 – ankomst fredag 3/3 kl. 13:45

Mandag 13. marts 2023
Udrejse mandag 13/3 kl. 09:00 – ankomst mandag 13/3 kl. 17:55
Hjemrejse torsdag 23/3 kl. 18:35 – ankomst fredag 24/3 kl. 13:45

Fuel stop, flyselskab etc.

alle flyvninger har vi et Fuel stop for at tanke. I kommer ud af maskinen for at strække benene og evt. toiletbesøg og så flyver vi videre. Vi benytter Enter Air, som er et polsk flyselskab vi også benytter meget i Island og Finland. Enter air blev grundlagt i 2009 og er i dag et af de største charterflyselskaber i Europa. Maskinen vi benytter er en Boeing 737 med 189 sæder. Konfigurationen er 3 sæder i hver side af flyet. På de forreste rækker benytter vi ikke midtersædet, hvorfor vi har mulighed for at sælge Premium sæder, hvor der ikke sidder en passager ved siden af. Vi har derfor 4 premium sæder på hver af de forreste rækker. Der er ikke videoskærme ombord så medbring evt. ipad etc. 

Præmium sæder

Sælges for kr. 1.990,- tur / retur og kan gøres ved bestilling eller efterfølgende – så længe pladser haves. 

Køb af mad og drikkevarer ombord

Der kan købes mad og drikkevarer ombord i form af sandwich og snacks etc. Der kan betales med kreditkort (ikke Dankort, men eks. et VISA/Dankort og flere andre kan benyttes). Vi foreslår samtidig at I spiser en god morgenmad inden afrejsen. 

Billede af Enter Air kabine. Foto: Enter Air / PR

Du kan se mere info på Enter Airs hjemmeside www.enterair.pl/enHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *