Sidste nyt: Foto fra den nyrenoverede SAS Gold Lounge i Kastrup

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ombygningen af SAS Gold loungen nærmer sig sin færdiggørelse, hvor kun enkelte detaljer mangler. Samtidig er man gået i gang med renoveringen af Business loungen i stueetagen.

This slideshow requires JavaScript.

Igennem længere tid har buffetområdet været flyttet ned i stueetagen, men er nu tilbage på den sædvanlige plads på 1. sal. Til gengæld er indgangen til SAS loungerne flyttet og den gamle indgang er lukket, som led i renoveringen af Business loungen i stueetagen.

This slideshow requires JavaScript.

Mens den nye baristabetjente kaffebar har været i brug i mere end fire uger, så er det først nu, at buffetområdet på 1. sal er blevet tilgængeligt. Det er nu fuldt åbent og nyindrettet. Det første man lægger mærke til, er de hvide fliser på væggene. Buffeten ligner sig selv og der er ikke sket nogen udskiftning i sortimentet – i hvert fald ikke om morgenen.

På fadølshanerne er der atter Carlsberg pilsner, hvor der under ombygningen var stillet et midlertidigt fadølsanlæg op nedenunder med både Carlsberg 1883 og Grimbergen.

This slideshow requires JavaScript.

Der er også sat en række arbejdsborde op med god plads. I området ud mod afgangshallen er der nogle fine arbejdspladser, hvor man kan arbejde mere diskret. Der mangler endnu at blive installeret stik ved de nye arbejdspladser.

I den bageste del del af loungen som vender ud mod Clarion hotellet er der endnu ikke sket nogen ændringer. Men dejligt at se, at det gamle slidte møblement er skiftet ud og loungen atter har fået et frisk udseende.

Foto: Per Danielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *