En weekend med solskinspriser fra SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så skal du finde solbrillerne frem – i hvert fald, hvis du vil købe en rejse hos SAS i weekenden. For der er udsigt til solskinspriser helt frem til søndag aften.

Vejrudsigten fra DMI siger solskin fredag i hele landet. Men så bliver der overskyet lørdag og søndag. Den prognose kender man ikke hos SAS. Selskabet har lige sendt en mail ud, hvor man lover solskinspriser hele weekenden

Foråret står for døren. Og til og med søndag har vi solskinspriser til Europa (også indenrigs og i Norden). Grib chancen for at booke en weekend i din favoritby med tid til langsomme morgener, shopping og masser af god mad, skriver SAS i tilbuddet.

Rejsen skal bookes senest 3. marts. Rejseperioden er fra 18. marts til 30. september 2019.

35 rejsemål i Norden og det øvrige Europa

Du kan rejse ud fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Færøerne. Der er i alt 11 rejsemål i Norden (herunder hovedstæderne i Danmark, Norge, Sverige og Finland, men også Færøerne er med i dette tilbud).

Hertil kommer 24 rejsemål i det øvrige Europa. Så hvad enten du vil til London, Berlin, Paris eller Rom, kan du måske finde billetter til gode priser.

Brandenburger Tor er meget flot når det bliver mørkt.
Kilde: Pixabay

 

Tjek om SAS har bedre priser end konkurrenterne

Der er stor konkurrence på rejser indenfor Europa. Flere andre flyselskaber har også kampagner. Det er derfor ikke givet, at du får den bedste pris hos SAS.  Og der vil naturligvis også komme tilbud på rejser i fremtiden. Så du må vælge, om du bestiller en rejse til en god pris nu – eller om du har is i maven til at vente på at der måske kommer et bedre tilbud.

Det vil være synd, hvis din solskinspris bliver overskygget af, at du går glip af en billigere billet hos et andet selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *