Endelig en stor ordre til Boeing fra Emirates

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates har i dag lavet en stor ordre med Boeing på hele 30 Boeing 787 Dreamliners.

På tredjedagen på årets Dubai Airshow har Boeing endelig noget at fejre. De første dage har kun budt på mindre ordre, så da Emirates og Boeing i dag kunne annoncere at de havde lavet en aftale på 30 Boeing 787 Dreamliners var det bestemt noget at fejre for den noget pressede flyproducent.

I 2017 lavede Boeing og Emirates et såkaldt Letter of Intend på at købe 40 Boeing 787-10 Dreamliners med levering fra 2022. Dog blev det, så vidt vi kan finde ud af, aldrig lavet en reel købsaftale på dem. Det er dette vi ser nu fra dagens Dubai Airshow.

Grunden til at vi kan sige at der ikke har været noget officielt på de 40 Dreamliners, er at Emirates ikke i deres sidste årsrapport skriver noget om ordren. Her beskriver de deres ordrebog således:

Omkring den store Boeing 777-8x og Boeing 777-9X ordre, så sagde Emirates CEO Tim Clark sagde ellers i går på Dubai Airshow at:

Vi bliver nød til at være 100% sikker på at alt virker når det starter med at flyve. Alt skal gøres så det lever op til forventninger.

Jeg vil have et fly, som har gået igennem “helvede på jorden” for at være sikker på alt virker og er sikkert.

Tim Clark, CEO Emirates

Emirates er derfor ikke færdige med at justere deres ordrebog. Det kommer meget an på hvordan Boeing performer med den kommende Boeing 777X model. Det kan meget vel blive ændret mere og vi ser flere Dreamliners eller Airbus A350 ordre komme til.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *