Qatar Airways opgraderer deres WiFi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways opgraderer 70 fly med Gogo’s 2Ku højhastigheds internet. Det giver muligheder for live TV og meget hurtigere WiFi forbindelse.

Det skriver Gogo i en pressemeddelse, hvori de oplyser en aftale om at opgradere WiFi forbindelserne på 70 fly fra Qatar Airways.

GogoLOGO. (PRNewsFoto/Gogo Inc.)

De 70 fly er af typen Boeing 787-8, Boeing 787-9 og Airbus A380. Det betyder desværre også at danskerne, som rejser med Qatar Airways, ikke får gavn af det fra København og til Doha, da dette i øjeblikket oftes er en Boeing 777 variant som bruges. Men fra Doha og videre ud, så vil der være gode muligheder.

I dag er det, som med SAS, ikke nemt at få en god og hurtig forbindelse. Det bliver derfor mest til Messenger eller WhatsApp. Det at surfe på sin PC eller sende/modtage mails er ikke nemt. Men med opgraderingen bliver det en helt anden oplevelse i fremtiden.

Gogo’s 2Ku teknologi er med helt fremme, når det drejer sig om højhastigheds internet ombord på et fly. Deres teknologi giver mulighed for at arbejde klart bedre, se film/TV på din smartphone/tablet. Men også muligheden for Live TV som en del af den samlede underholdsningspakke. Så hvis der er en fodboldkamp eller Formel 1 løb, så kan du se det live mens du flyver.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en forbedret og god internet løsning ombord på vores fly sammen med Gogo 2Ku.

His Excellency Mr. Akbar Al Baker, Qatar Airways Group Chief Executive

De første fly forventes at være opgraderet i løbet af næste år.

Kommentarer

  1. Niklas siger

    Der er High Speed Broadband “Super Wifi” ombord på 777 . Jeg har ikke testet om man kan streame på det, men det er ikke kun til whatsapp og messenger.

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Tak for din kommentar. Vi fik kigget lidt på det. Det er rigtigt, dog med en anden leverandør. Men det er primært “kun” de fly med Qsuite, der har det nye “Super WiFi”. Så når den er på besøg i DK, så kan det bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *