Endnu et nyt flyselskab starter op i Billund

AnimaWings

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Billund Lufthavn kan igen byde et nyt flyselskab velkommen. Den 16. juni slår det rumænske flyselskab AnimaWings landingsstellet ud og lander i Billund med en rute til Bukarest.

Dermed supplerer AnimaWings Wizzair på ruten med yderligere to ugentlige afgange på onsdage og fredage. Det betyder den kommende sommer fem ugentlige afgange mellem Billund og Bukarest og giver stor fleksibilitet for at tilrettelægge den perfekte rejse.

Øst- og Centraleuropa samt Bukarest er et populært rejsemål for danske turister. Men ejerskabet af AnimaWings tyder på, at der også kommer mange rumænske turister til Danmark. Størstedelen af selskabet er ejet af én af de største rumænske tour operatører, Memento Group, der er i tæt samarbejde med TUI, og det fremgår tydeligt på deres hjemmeside, at LEGOLAND bliver det helt store trækplaster til turister i Vestdanmark.

Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn.

Anerkendelse af det jyske og fynske marked

Der har længe været optimisme at spore hos Billund Lufthavn, men forhåbningerne til den kommende sommer er ikke blevet mindre efterhånden, som rutenyhederne er tikket ind i løbet af februar. Lufthavnen er kontinuerligt i dialog med eksisterende flyselskaber og charterbureauerne om genetablering af flytrafikken og med nye flyselskaber om nye ruter. Og blandt flyselskaberne er der enstemmigt anerkendelse og tro på markedet med Billund Lufthavn i centrum.

Vi har altid gode dialoger med rejsebureauerne og flyselskaberne, og det har vi også haft hele det sidste år. Nu begynder krisen forhåbentligt at vende, og så kan vi begynde at sætte ord på, hvad der har været under opsejling. Det har også været vigtigt at dele de gode nyheder internt i lufthavnen. Det giver god stemning og en endnu større tro på fremtiden, fastslår Jan Hessellund og sætter nogle ord på lufthavnens marked.

Billund Lufthavn ligger i et købestærkt marked med rejsehungrende danskere, der er klar til at flyve ud og opleve verden igen. Og Corona har medført nye rejsetendenser, som er til Vestdanmarks fordel. Her er store grønne områder med frisk luft og adskillelige familievenlige attraktioner tiltrækkende. Og flyselskaberne placerer deres ruter der, hvor der er forretning at gøre både ind og ud af Danmark, og det er der i Vestdanmark.

Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn.

Fakta om den nye rute

Navn: AnimaWings (Nyt flyselskab i Billund)

Flyver mellem Billund og Bukarest med to ugentlige afgange fra den 16. juni 2021.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *