Endnu mere Polen fra Aarhus Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I det tidlige forår sætter Ryanair endnu en afgang på programmet til Gdansk fra Aarhus. Således flyver lavprisselskabet tre gange om ugen til den opblomstrende storbydestination.

31. marts 2020 vil Ryanair også om tirsdagen flyve mellem Aarhus og havnebyen Gdansk i det nordlige Polen. Dermed bliver ruten betjent 3 gange om ugen: Tirsdag, torsdag og søndag.

Søndag og tirsdag flyver FR1690 fra Gdansk kl 10.45 med ankomst i Aarhus 11.55. Flyet returnerer 12.20 med ankomst i Gdansk kl 13.25.

Torsdag flyves 4 timer senere. Afgangen fra Gdansk er kl. 14.45 med ankomst i Aarhus 15.55. Returflyet er planlagt til at afgå 16.20 med ankomst i Gdansk kl. 17.25

Disse tidspunker er perfekte for danskere, der vil have en forlænget week-end i den gamle hansestad i Polen

Gdansk. Havnen med de historiske huse. Foto: Charlie Jackson, Flickr

Havnebyen Gdansk er en af de østeuropæiske byer, der markerer sig på listen over opkommende storbydestinationer. Byen udvikler sig til et stadigt mere fashionabelt sted og eftertragtet rejsemål for turister fra hele Europa, og danskerne holder sig ikke tilbage. Det viser blandt andet søgetal fra rejseportalen Momondo, hvor havnebyen har oplevet stor vækst i antallet af danske søgninger de senere år.

Storbyferier er blandt de mest populære ferieformer, og folk har efterhånden besøgt hovedstæderne. Derfor vender de rejsende blikket mod andre europæiske større byer med et rigt udbud af kultur, gastronomi og shopping. Polen er et stærkt voksende marked, og Gdansk er en livlig metropol, der har rigtigt meget at byde på. Det er godt set af Ryanair at øge frekvensen fra Aarhus til Gdansk i foråret, der traditionelt set er højsæson for en forlænget storbyweekend

Peer H. Kristensen, direktør, Aarhus Airport.

Forsidefoto: © Aarhus AirportHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *