Er du klar til årets klart bedste rejsejulekalender?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Butikkerne er ved at være klar til julehandlen og Black Friday skød det for alvor igang. Igen i år er InsideFlyer også klar og i morgen skyder vi julen i gang for alvor med vores tilbagevendende rejsejulekalender. Vi har præmier for tusindvis af kroner.

Du får fra i morgen 24 dage, hvor vi har gjort årets klart bedste rejsejulekalender klar – en kalender hvor vores partnere har gjort det muligt for os at tilbyde jer nogle ret unikke og fantastiske gaver. Som klart det største og fortrukne rejse site byder vi dig hermed velkommen til og håber du vinder en af vores gaver.

Forøg dine chancer

I år kan du selv være med til at forøge dine chancer for at vinde. Hver dag du deltager, så får du et unikt link tildelt. Dette link er din mulighed for at forøge dine chancer. Hver gang en fra familien, en ven eller en kollega bruger linket når de deltager, så får du ekstra chancer for at vinde. Så det gælder om at få så mange til at deltage via dit link som muligt.

Den letteste måde er at du deler linket på Facebook eller andre sociale medier og på den måde får flere til at deltage med netop dit link.

Hvilke præmier er der

De helt eksakte præmier holder vi hemmeligt frem til de enkelte dage. Men du kan se nogle af vores partnere, som vi har med i årets klart bedste rejsejulekalender og det kan give dig et hint om præmierne.

Vær klar fra den 1. december på dette link.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *