Er SAS nu ved at være klar med dynamiske priser på Points + Cash billetter?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi fik det præsenteret på årets SAS After Work event og nu ser det ud til at SAS er klar med Dynamiske priser på Points + Cash billetter.

Det betyder at du kan købe alle billetter med EuroBonus point, men nu er priserne dynamiske og forskellige alt efter for eksempel destination og sæson.

Det som SAS præsenterede på årets SAS After Work event, hvor EuroBonus medlemmer med enten Diamond eller Pandion status var inviteret er at du ville kunne købe alle billetter som er til salg med en kombination af EuroBonus point og kontakter – de såkaldte Points + Cash billetter. Billetter er reelt en 100% kontant billet og alle regler er derfor de samme som en billet købt kontant. Der er derfor ikke den fleksibilitet som en ren EuroBonus billet har. Men der er andre fordele, som for eksempel at du optjener EuroBonus point til at opretholde din status.

Sådan her fremvist SAS at hjemmesiden skulle se ud, men lige nu er det forsat den gamle “SAS Classic” som møder dig. Foto: Henrik Olsen

SAS har normalt to typer af bonusbilletter. Den bedste pris er de som er lagt ud 330 dage før afgang. Det er normalt 2 bonusbilletter i Business Class, 4 bonusbilletter i SAS Plus og 4 bonusbilletter i SAS Go. Dette gælder for alle langruter som SAS driver selv. Prisen starter ved 60.000 EuroBonus point for the returbillet. Den anden type er bedste tilgængelighed. Det er almindelige billetter med fuld optjening af EuroBonus point. Normalt er denne type ret dyr på de Europæiske og Asiatiske ruter. USA har du ganske ofte kunne gøre en god deal på.

Her vælger du om det skal være en normal bonusbillet eller Point + Cash (Point og Penge)

Det er netop her SAS i går kom med en ændring – uden varsel. Priserne er nu dynamiske og afhængige af destination, sæson, hvor mange ledige billetter der er på afgange og sikkert en række andre ting som SAS kigger på når de prissættes (vi afventer af få det bekræftet fra SAS og anbefaler at du selv sikre dig at priserne er gode nok før du køber).

Det geniale er at du på alle disse billetter optjener status point til EuroBonus og dermed er de med til at sikre dig din status i EuroBonus programmet. Der er også en fordel at EuroBonus Diamant får 30% rabat, EuroBonus Guld får 10% rabat og EuroBonus Sølv får 5% rabat på denne pris.

Det som du skal være opmærksom på er at reglerne for billetter er ligesom helt almindelige billetter købt kontant. Dermed er afbestillingsreglerne ikke så fleksible som ved en bonusbillet.

Eksempel

Hvis du som EuroBonus Diamant vil bestille en tur til Miami, så koster den 120.000 point for en returbillet. Fratrukket rabatten giver det en nettopris på 95.625 point (EuroBonus Guld må betale 30.000 flere point).

Da det er en almindelig billet, så vil du optjene normale EuroBonus point for denne billet. Dette gør denne billettype ganske interessant.

En anden ting som er interessant er at du kan blande kabineklassen. Så du kan vælge at flyve på SAS Plus ud og SAS Business Class på hjemturen (eller omvendt).

Da det ikke er 100% lanceret endnu, så skal du være opmærksom på priserne og at det nok ikke virke på alle destinationer og de forskellige SAS hjemmesider. Vi ser dette som de første forberedelser fra SAS på at lancere det i den fulde pakke og design.

Så prøv dig selv frem på sas.dk, sas.no og sas.se og se om du ikke kan få en god deal. Det er i hvert fald muligt at finde pladser til for eksempel Tokyo, som notorisk er svært at finde almindelige bonusbilletter til.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *