Nu kan du leje sommerhuse og ferielejligheder hos TUI

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra og med i dag kan TUIs danske gæster også bestille “Staycation” i Danmark og andre nordiske lande som Sverige, Norge og Finland.

Nogle gange vil vores gæster på ferie i Danmark og nogle gange vil de på ferie i Spanien. Vi er en platform for rejser og vi forsøger at tilpasse os efterspørgslen. Vores gæster er ikke ens og vi skal være attraktive for alle, hvad enten de vil på sommerhusferie i Blåvand, på forlænget weekendtur til London eller to uger til Thailand.

Mikkel Hansen, pressechef for TUI i Danmark.

Platform for alle typer af rejser

TUIs Staycation-koncept indeholder et udbud på flere tusinde feriehuse og -lejligheder inden for Danmarks grænser.

Hvis du kun vil bestille hotel, kan du få lov til det. Hvis du kun vil bestille fly, kan du få lov til det. Alt behøver ikke være pakker. Vi har allerede tilbud til dem, som vil en smuttur til New York, Tel Aviv eller Rom, ligeså vel som pakkerejser til klassiske destinationer som Spanien og Grækenland. Nu giver vi så også vores kunder muligheden for at holde ferie herhjemme eller i de andre nordiske lande.

Mikkel Hansen, pressechef for TUI i Danmark.

Feriehuse og –lejligheder

TUI Danmarks staycation-koncept betyder helt konkret, at de nu også på deres danske side åbner op for adgangen til en portal, som ellers har været til gæster fra andre lande. Portalen indeholder feriehuse og –lejligheder i hele verden, herunder et udvalg på mere end 30.000 tilbud i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Der kan være mange årsager til, at man vælger at holde ferie herhjemme. En god sommer herhjemme, økonomi, transporttid, klima. Vi vil ikke bestemme, hvor vores gæster skal tage hen, men vi vil være i stand til at tilbyde det hele.

Mikkel Hansen, pressechef for TUI i Danmark.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *