Er SAS ruten mellem Billund og København nedlagt?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har igennen de godt seneste to år hele tiden udskudt en genopstart af ruten mellem Billund og København. Nu ser det ud til at den er nedlagt.

Er ruten nu virkelig nedlagt? Det er et åbent spørgsmål som vi har spurgt SAS og Billund lufthavn om og afventer svar fra dem og følger op i en senere artikel. Men har du for eksempel et SAS Travel Pass på ruten, så ville vi anbefale at du kontaktede SAS for at få en afklaring om det er korrekt eller en fejl i deres schedule. Men lige nu kan du ikke købe billetter på denne SAS rute.

Ruten er fjernet fra SAS hjemmesiden

Faktum er lige nu at ruten er fjernet fra SAS hjemmesiden og bookingssystemerne. Derfor tyder det på at SAS nu har valgt at nedlægge ruten og ikke genstart den til sommerprogrammet alligevel, da den tidligere blot har været udskudt til en senere start dato.

Så var det indtil starten af ugen, hvor ruten skulle være genstartet til marts 2022.

Som det ses af ovenstående skærmbillede fra SAS hjemmesiden, så er ruten ikke længere at finde. Det samme gælder på forskellige bookingssider. Det samme gælder helt frem til januar 2023.

Hvis det er korrekt at SAS nedlægger ruten, så er eneste mulighed er nu at flyve via for eksempel Oslo eller Stockholm for at komme til København. Mon ikke toget eller bussen vinder for fremtiden med mindre et af de andre flyselskaber, der driver dansk indenrigsflyvning, ønsker at tage over.

Uanset så er det for en del pendler og Billund Lufthavn et tab.

Forsidefoto: ATR fly fra Nordica – Billund LufthavnHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *