Rejse Deal: Gode nytårspriser fra Finnair – Business Class fra 9.710,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu har de fleste flyselskaber en nytårskampagne og Finnair er nu også kommet med deres nytårspriser. Rejs blandt andet i Business Class til Bangkok for kun 9.710,- kroner. God mulighed for optjening af Avios og Tier Points.

Vi starter dog med at fortælle at der er ganske gode priser i Economy også. For 3.550,- kroner kan du komme til Bangkok og for 2.990,- kroner er det en returbillet til New York du kan få.

I Business Class er der også gode priser. Rejs til Bangkok for kun 9.710,- kroner.

Men også USA har gode priser med Finnair. Los Angeles får du til 11.462,- kroner.

Kigger vi på mulighederne for Bangkok for 9.710,- kroner, så er der i de næste mange måneder gode muligheder. Fra nu og resten af året er disse priser mulige at finde.

Så det kan være en mulighed for at få sikret sig en ganske god ferie i Thailand til foråret eller efteråret.

Du skal være opmærksom på at disse helt billige Business Class billetter er uden ting som indchecket bagage og adgang til lounge, sædevalg ved booking, og fast track. Det er Finnairs Business Light billet du får for 9.710,- kroner. Skal du have bagage og lounge, så kan det tilkøbes eller du kan overveje at vælge Business Classic. Dog er sædevalg ved booking fortsat ikke inkluderet.

Læs og søg videre på Finnairs hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *