Hvilke ruter var de travleste i 2021?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har fundet en oversigt over de 50 mest travle ruter i 2021. Den er med til at vise hvordan pandemien har sat sig fast i for eksempel Europa og påvirket rejsebehovet.

Det er data fra OAG Schedules Analyser og hjemmesiden RoutesOnline vi har kigget på. Der er et helt tydeligt billede. Europa har slet ikke set en genstart i 2021.

Ruterne som har de mest travle, målt på antallet af frekvenser, er primært i Asien. Det er Sydkorea, som tager føringen og sætter sig på de første to pladser med ruten Jeju (CJU) til Seoul Gimpo (GMP) som nummer 1 og ruten Seoul Gimpo (GMP) til Busan (PUS) som nummer 2.

Du skal langt ned på listen for at finde en rute fra USA, dog kommer ruten mellem Cancun (CUN) og Mexico City (MEX) ind på en 9. plads. Første rute i USA er ruten mellem Los Angeles (LAX) og San Francisco (SFO). Den kommer ind på en 28. plads.

Se selv listen herunder:

Det skal siges at listen er opgjort på antallet af frekvenser og dermed ikke noget om hvor fylde flyene har været. Så der kan sagtens være ruter, som har haft højere belægning. Dette fortæller opgørelsen ikke noget om.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *