Etihad Airways er første flyselskab i verden til at vaccinerer piloter og kabinepersonale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nationale flyselskab i De Forenede Arabiske Emirater har netop færdiggjort vaccination af alt flyvende personale. Både piloter og kabineansatte. Dermed er flyselskabet det første på verdensplan til, at nå denne milepæl.

Faktisk har hele 75% af Etihads samlede arbejdsstyrke allerede modtaget første dose af en COVID-19 vaccine. Nogle ansatte har også fået stik nummer to. Målet med den omfattende vaccinationsplan er naturligvis, at mindske risikoen for smitte ombord på selskabets fly og i Abu Dhabi lufthavn og dermed give passagerer, der rejser med flyselskabet ro i sindet.

Tony Douglas, Group Chief Executive Officer, Etihad Aviation Group, udtaler:

Vi stillede proaktivt vaccinen til rådighed for alle vores medarbejdere. Ikke kun for at hjælpe med at bekæmpe virkningerne af COVID-19, men også for at få rejsende til at føle sig trygge og beroliget næste gang de flyver med os. Vi er det eneste flyselskab i verden, der kræver en COVID-19-test af alle passagerer og besætningsmedlemmer inden hver flyvning, og nu er vi det første flyselskab i verden med en 100% vaccineret besætning om bord på alle flyvninger.

Fotokredit: Etihad Airways.

Effektiv vaccine strategi

At Etihad Airways allerede nu har vaccineret alt flyvende personale og en stor del af selskabets andre ansatte, skyldes ikke mindst en meget effektiv vaccine strategi.

I januar i år lancerede selskabet således sit eget vaccinations program, ”Protected Together”, og i samarbejde med myndighederne sørgede Etihad for, at selskabets frontlinje personale som nogle af de første fik adgang til Emiraternes vaccinationsprogram. Herudover blev Etihad Airways Medical Centre godkendt som vaccinationsklinik, hvilket muliggør at personalet kan vaccineres på deres arbejdsplads sammen med deres familier.

Kilde og fotokredit: Etihad Aviation Group.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *