SAS: Valentin kampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kampagnen løber indtil søndag ved midnatstid. Rejseperioden er fra 1. marts til udgangen af august. Så noget af weekenden skal nok bruges på SAS hjemmesiden

Billige Valentin billetter er slagtilbuddet i nyhedsbrevet fra SAS. Det er lige landet i indbakken. Og selv om noget af week-enden nok henlægges til kælkebakken eller den frosne sø i parken, så bliver det også tillokkende at kikke forbi www.sas.dk

HUSK: Dobbelt point på EuroBonus MasterCard

Tilbuddet kunne næppe komme på et bedre tidspunkt. I week-enden får du også dobbelt point, når du betaler med dit EuroBonus MasterCard. Det kan du læse mere om her. Alt i alt ser det ud til at blive en god week-end.

  • Valentin kampagnen kort fortalt:
    • Billetterne skal bestilles senest søndag d. 14. februar kl. 23.59
    • Rejseperiode: 1. marts til 31. august 2021
    • Rejsemål: Skandinavien og Europa

Du bør tjekke betingelserne, før du køber (eller umiddelbart efter du har brugt kreditkortet). Specielt bør du være opmærksom på mulighederne for refusion, optjeningen af EuroBonus point og hvorvidt du kan indtjekke bagage.

Du har altid mulighed for at fortryde indtil 24-timer efter købet. Billetter på på SAS Go til udlandet kan du ombooke efter behov – eller ændre din billet til en SAS Travel Voucher – op til 72 timer før afgang. Indenrigsrejser på SAS Go Flex kan du ombooke gratis helt frem til en time før afgang. SAS Plus billetter er både ombooknings- og refunderbare.

Rejsebranchen er glad for Valentinsdag

For ikke så længe siden, skulle jeg blot huske at købe en bukket blomster eller en æske chokolade til den 14. februar. Men den tid er forbi. Hotelkæder og flyselskaber er begyndt at markedsføre deres tilbud på Valentinsdag. Det kan jeg godt forstå. Dels er vi alle begyndt at få udlængsel. Dels har mange efterhånden en pæn klat penge på bankbogen efter det har været svært at købe ind under nedlukningen.

Men vi har stadig en pandemi, som giver rejserestriktioner. Det er vanskeligt at forudsige, hvilke rejsemål vi kan besøge hen over sommeren. Derfor bør du også bruge lidt ekstra tid på at tjekke, hvordan du er stillet, hvis du ikke kan eller vil bruge den rejse, du køber i week-enden. Kan du få pengene tilbage? Kan du få en voucher? Eller er pengene tabt? Hos SAS er reglerne klare: Du kan altid få en voucher, hvis du fortryder (og afbestiller indenfor fristen). Men du kan kun få pengene tilbage, hvis du har bestilt en fleksibel billet, der giver dig denne mulighed.

Under alle omstændigheder vil jeg ønske dig en god week-end, hvor du kan drømme om rejser til dine yndlingsdestinationer i Europa.

Forsidefoto: SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *