Etihad introducerer nu de første Premium Economy sæder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I juli måned offentliggjorde Etihad planer om at lave en Premium Economy klasse, hvilket allerede til december bliver en realitet!

Fra december måned er det muligt at flyve på Premium Economy med Etihad Airways. Indtil nu har ingen af de store “sandkasse selskaber” ellers haft en mellemklasse imellem Economy og Business Class. Det mener Etihad der skal laves om på, da de er nået frem til at nutidens passager kræver et mere varieret udvalg af komfortniveauer på rejsen.

Den nye konfiguration med de såkaldte premiumsæder, firedobler benpladsen i forhold til den sædvanlige Economy klasse. Derudover er sædet det samme, og man får altså derudover ingen ekstra komfort udover benpladsen. Dog tillader Etihad at man kan købe sig til at sædet vedsidenaf er frit, og dermed kan man alligevel købe sig yderligere komfort.

Det nye produkt hedder Economy space, og er ikke en Premium Economy klasse i sædvanlig form. Man får nemlig hverken anderledes mad, eller bagage med i billetten – i forhold til det man får på standard Economy produktet.

Economy space vil introduceres på A380-ruter i december, og i løbet af det kommende år blive rullet ud på hele langdistance flåden.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *