Ryanair genintroducerer København – Liverpool

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair nedlagde i 2014 deres rute imellem København og Liverpool, nu prøver de igen

Fra 1. april næste år, er det igen muligt at flyve imellem København og Liverpool med Ryanair. Selskabet annoncerede ellers ruten for to år siden, men valgte at droppe den kort før åbningen, grundet lavt billetsalg.

Også Norwegian har tidligere betjent ruten, men måtte lukke den i 2014, da flyene gennemsnitligt var under halvt fyldte. Ryanair håber dog at genvække interessen for ruten, og gøre den rentabel ved at lave få, men attraktive afgange.

I denne omgang vil ruten kun blive betjent på fredage og mandage, hvilket gør ruten til en ideel mulighed for at tage en forlænget weekend med en fodboldkamp.

Man flyver fredag aften, og er hjemme mandag eftermiddag hvis man vælger at gøre det på den måde. Ryanair har valgt denne model, for at højne belægningen på ruten, ved at lægge afgangene ideelt; så både danskere kan tage en miniferie i Liverpool, og englændere i København.

Priserne på ruten starter i øjeblikket på 400,- for en returbillet, hvilket er ret klassisk for en Ryanair billet at starte ud med. Herudover skal man selvfølgelig huske at der er ekstra gebyrer på bagage, sædevalg osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *