EU overvejer at tillade adgang for færdigvaccinerede amerikanere

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

EU melder ud at de kunne ændre deres politik i løbet af sommeren og tillade adgang for færdigvaccinerede amerikanere. Det passer godt med at den amerikanste præsident Joe Biden har sagt at amerikanerne muligvis kan få lov at rejse udenlands igen fra midten af maj måned.

Der er deseprat brug for at sætte gang i turismen i Europa (og resten af verden). Dette vil gavne flyselskaber, hoteller og alle andre brancher der levere services ind til turismen. Derfor er det rart at læse flere og flere initiativer der kan hjælpe med en genstart her i løbet af sommeren. Søndag kunne vi læse endnu et signal om at der forsøges på at skabe en genstart for rejser fra USA og til Europa.

Ursula von der Leyen sagde i et interview søndag til The Times Brussels følgende:

Amerikanerne bruger så vidt jeg kan se EU godkendte vacciner. Alle 27 medlemsstater vil uden krav acceptere alle der er vaccineret med en European Medicines Agency (EMA) godkendt vaccine.

Ursula von der Leyen, president of the European Commission

Der er ikke udmeldt nogen dato for dette, men det er et faktum at USA forventer at 70% af deres befolkning er vaccineret i løbet af juni måned.

Igen står det tilbage at der vil være en forskel på de som er vaccineret og de som ikke er vaccineret. Nogle vil måske stå i en situation, hvor de ikke kan eller vil vaccineres og hvordan skal dette løses. Dette er en af kritikpunkterne for at tillade færdigvaccinerede. Men vi er ret sikre på at dette først tages op i slutningen af 2021. Lige nu drejer det sig om at få sat gang i aktiviteten igen og turismen hen over sommeren.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *