Europæisk flyselskab tager deres Airbus A380’ere i brug igen.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa har i dag meldt ud at de vil tage deres Airbus A380’ere i brug igen efter at de har været i “deep storage” siden starten af pandemien. Det er godt nyt for passagerne, da superjumboen er en klar favorit blandt dem.

Lufthansa forventer at kunne tage det populære fly, blandt kunderne, i brug fra sommeren 2023. Vi har skrevet lidt om rygtet i sidste uge, da flyselskabets CEO Carsten Spohr netop nævnte at mulighederne var til stede for en genaktiviering.

Læs mere: Vender superjumboen tilbage til Lufthansa?

Lufthansa er i øjeblikket i gang med at vurderer på hvilke ruter som vi næste år vil kunne se superjumboen igen. Et af de sikre bud er destinationer som Los Angeles og San Francisco.

Lufthansa har i øjeblikket fortsat 14 Airbus A380’ere i deres flyflåde. 6 af disse er allerede solgt, så det er 8 fly, som Lufthansa nu vil tage ud af deres “deep storage” og sætte i drift.

Leveranceproblemer med blandt andet de nye Boeing 777X gør at Lufthansa bliver nød til at genaktivere flyene, da efterspørgslen på mange ruter, til for eksempel USA, er stærkt forøget. Lufthansa har blandt andet 50 nye fly på ordrelisten fordelt på Airbus A350, Boeing 787 and Boeing 777-9

Så de gode nyheder er at fra næste sommer, så kan du igen være blandt de 509 passagerer, der kan gå ombord i et Lufthansa Airbus A380.

Forsidefoto: Lufthansa A380-830 (D-AIME) i München MUC) (taget af BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *