få 1.200 EuroBonus point med Hotels.com

EuroBonus point med Hotels.com

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forrige uge bragte vi en artikel om at du kunne få 600 EuroBonus point pr. booking med Hotels.com. Nu kan du få det dobbelte!

Muligheden for at optjene point, som vi i den sidste artikel kaldte mindre lukrativ, er lige pludseligt blevet til et ganske udemærket tilbud, eftersom du nu kan optjene 1.200 ekstrapoint til EuroBonus per ophold på et af Hotels.com´s mere end 280.000 hoteller.

Du kan derfor praktisk talt bestille et hotel hvor som helst i verden, og samtidig optjene EuroBonus point! Dette er en god mulighed for at optjene point, på hoteller hvor du ellers måtte ty til Hotels.com´s eget loyalitetsprogram.

Hotels.com har dog også et udemærket loyalitetsprogram, og bor du ofte på hotel, kan det fortsat betale sig at optjene gratis nætter igennem det. Rejser du derimod sjældent, vil vores anbefaling være at vælge Eurobonus-point, da dette samler dine point fra flyvninger, hoteller, og shopping bedre på et sted.

Læs om muligheden for at optjene point med Hotels.com her!

Tilbudet gælder ved booking senest d. 12. oktober.

Klik her for at komme til bookingsiden!

Kommentarer

 1. Lasse siger

  Hej Peter,

  Tak for en god artikel.

  Desværre kan det konstateres, at hotelpriserne på hotels.com via SAS hjemmeside er dyrere end hvis man bestiller selv samme hotel på samme tidspunkt og dage, direkte på hotels.com.

  Derfor ligger der indirekte en “ekstra” betaling for de point man “optjener”.

  Det skal nævnes, at jeg kun har kontrolleret enkelte hoteller, men alene på disse var der forskel. Hertil er det værd at bemærke, at “førprisen” på hhv hotels.com via SAS.dk og direkte på hotels.com, ligeledes var forskellige. Man burde vel stille spørgsmålet direkte til hotels.com og lade dem kommentere herpå, specielt på “førprisen” som er forskellig.

  Med venlig hilsen

  Lasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *