Få et 150,- kroner retur når du bor på et Best Western hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu har Best Western en kampagne kørende, hvor du får et Travel Card med 150,- kroner på, når du bor på et af deres mange hoteller her i løbet af sommeren.

Et Travel Card er reelt en kontant rabat, som du kan bruge på de næste hotelophold. Du kan benyttes dit Travel Card som delbetaling på et valgfrit Best Western-hotel i hele verden.

Tilbuddet gælder når du bor på et af vores 4.200 hoteller i perioden fra nu og frem til den 3. september 2018.

Best Western Plus Hotel City Copenhagen – Foto: Best Western

Hvad kræves der?

Alt som kræves er, at du er medlem i Best Western Rewards, og at du registrerer dig som deltager i kampagnen. Dette kan du gøre herunder. Kampagnen gælder for både nye og eksisterende Rewards-medlemmer, så hvis du ikke er medlem endnu, kan du registrere dig via linket her på siden. Du vil da automatisk blive tilmeldt kampagnen.

Ét Travel Card gives pr. medlem, og sendes digitalt via e-mail efter det første kvalificeret ophold under kampagneperioden

Hvad er et kvalificeret ophold?

Best Western Rewards medlemmer skal gennemføre et kvalificeret ophold for at få et 150,- kroner Travel Card. Et “kvalificeret ophold” defineres på samme måde, som et ophold der normalvis giver Rewards point. Eksempel på undtagelser er ophold booket via et online rejsebureau, en pakkebooking via rejsearrangør eller et ophold booket til en kraftig rabatteret specialpris.

Ophold der finder sted i kampagneperioden, skal have udtjekningsdato senest den 3. september 2018 for at kvalificere sig til kampagnen.

Hvor lang tid går der inden jeg får mit 150 DKK Travel Card, når jeg har gennemført mit ophold?

Medlemmer i Best Western Rewards som har kvalificeret sig til kampagnen og har en gyldig e-mailadresse i sin medlemsprofil, vil modtage et virtuel (via e-mail) Travel Card på 150 DKK inden for 2-3 uger efter afsluttet ophold. Medlemmet skal have en gyldig e-mailadresse til forsendelsen.

Behøver medlemmer af Best Western Rewards at REGISTRERE sig til denne  kampagne for at være berettiget til at tjene et 150 DKK Travel Card?

Ja, medlemmer i Best Western Rewards skal være REGISTRERET til kampagnen INDEN det første ophold for at kvalificere sig til et 150 DKK Travel Card. Medlemmer i Best Western Rewards kan registrere sig online via hjemmesiden, via medlemsservice på telefon 80 01 09 88, Bwr.Service@Bestwestern.Com eller via vores hoteller.

Du finder de komplette regler og vilkår her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *