Få Platinum Status Med Accor Aktier

Bonusfeber - Accor

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden Accor giver et platinum-kort til sin de aktionærer som ejere flere end 50 aktier. Platinum er den højeste status i deres medlemsprogram, Le Club, og niveauet beholdes så længe man ejer aktierne.

Men hvad koster det så at få platinum status med Accor Aktier? En aktie sælges i skrivende stund for omkring 284 kroner, hvilket betyder at man må betale 14.200 kroner for de påkrævede 50 aktier. Når aktierne er købt, bliver man medlem af Accor Shareholders Club, og modtager et platinum-kort, potentielt på livstid.

Platinum-kortet giver blandt andet følgende fordele:

 • Tidlig check-in
 • Sen check-ud
 • Garanteret værelsen 48 timer før ankomst
 • Opgraderet værelse (hvis tilgængelig)
 • Adgang til lounge (hvis tilgængelig)
 • Velkomstgave på værelset (varierer fra hotel til hotel)

 

Bonusfeber - Accor

 

Er det prisen værd?

14.200 kroner lyder umiddelbart af meget for et platinum-kort, men husk at man beholder platinum-kortet så længe man beholder aktierne. I tillæg kan beløbet ses som en investesting, og ikke som rent forbrug, da aktierne kan sælges igen med potentiel gevinst.

Accor Le Club er ikke det bedste program der findes, men hvis man bor meget på Accor hoteller er det absolut en fordel at have topstatus, specielt hvis man som udgangspunkt ikke bor nok nætter til at kvalificere sig til Platinum på den normale måde.

Her er hotellerne i Accor-kæden:

Bonusfeber - Accor

 

Klik her for at læse mere om Accor Shareholders Club.

 

Tak til James Larounis i The Forward Cabin, som gjorde os opmærksomme på denne sag.

Kommentarer

 1. alexanderln siger

  Fin artikel. Har selv overvejet det – dog skal man være opmærksom på at mange Danske Banker tager høje gebyrer for udlandske aktier der ikke opbevares i VP

  • asf asf siger

   @alexanderln det lyder rigtigt, men hvordan får man det til at ske? Hvis man ikke lige har 14k at lægge er det jo unægteligt nemmere hvis man kan slippe med een

   • asf asf siger

    For at svare på mit eget spørgsmål, så er det vist ret nemt og kan klares med et opkald til banken. Det bliver prøvet i næste uge!

 2. alexanderln siger

  @asf
  God idé – dog værd opmærksom på at man med kun 1 aktie formentligt stadig skal betale samme handelsomkostninger samt årlige gebyr på det udlandske depot, så du vil helt sikkert realisere et tab på at købe på denne måde. Men lad os sige at omkostninger løber op i 300 kr + det løse pr år (ved ikke den præcise pris), så er det stadig en billig måde at få platinstatus 🙂

 3. Kristian Kristian B Laursen siger

  Nogle der har gået efter, at købe sig et Platinumkort? 1 navneregistreret aktie er da till, at overkomme! sø igennem Nordnet eller andet billigere trading, så er det da til, at have med at gøre! Nogle erfaringer, så vi måske skulle lave en guide?

 4. Birgitte bloch Storgård siger

  Jeg har prøvet at undersøge det flere steder. Nordea kender intet til accor aktier og adgang til platin kort? jeg har også depot der. Nordnet kunne heller ikke hjælpe mig med, hvordan? Men jeg kunne da bare bestille aktierne. Jeg prøvede med et lille beløb først, men fik denne meddelelse, at det ikke var muligt for mig at købe dem, og jeg husker noget med, at de skrev de var blacklistet?? Derudover spekulerer jeg på, hvordan man praktisk får kortet? Jeg synes også der er flere slags aktier med Accor? Hvilken en af dem er det????

 5. Birgitte Storgård siger

  Den store udfordring er åbenbart at få aktien navnenoteret!!!!! Nordnet kendte ikke til frynsegoderne med Accor. Man kan ikke handle med dem, da det skal gøres via OTC, men man kan få en mægler til det, MAN AKTIEN KAN IKKE NAVNENOTERES. Jeg spurgte om det samme i Nordea, hvor jeg også har depot, og der var det samme svar. Handlen kunne godt foretages men den kunne ikke navnenoteres. Jeg fik den oplysning, at det skulle være franske aktier, man skal handle. Er der krav om det. Danmark har jo ikke noget børsnoteret, men er på vej ud.

 6. Birgitte bloch Storgård siger

  Nu er jeg her allerede igen, efter at ha snakket både med Nordea og Danske bank og Nordnet som siger det er umuligt at navnenotere disse accor aktier. Så vil jeg gerne her på chat høre om hvordan man i alverden får sine aktier navne noteret?
  Og så lige: hvilket nationalitet skal de aktier ha? og får man bare platinkortet tilsendt, når man har knækket den hårde nød at få dem navnenoteret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *