Mere plads i Københavns Lufthavn i 2015

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der bliver mere plads i Københavns Lufthavn i 2015. Dette er et faktum efter at stigninger i antallet af passagerer forsat sker måned efter måned.

For at undgå der bliver kø, så vil sikkerhedskontrollen blive udviddet med 2 yderlige spor, som skal medvirke til at passagerne ikke oplever at ventetiden bliver længere og længere. Så sikkerhedskontrollen udviddes til april fra 16 til 18 spor. Ifølge Københavns Lufthavn kan man klare 200 passagerer i hvert spor per time.

Indgangen til Sikkerhedskontrollen i Terminal 2 (foto: cph.dk)
Indgangen til Sikkerhedskontrollen i Terminal 2 (foto: cph.dk)

I dette billede med at de 2 yderlige spor åbner, skal vi huske på at sikkerhedskontrollen i den “gamle” indenrigs terminal, lukkes ned og alle skal igennem sikkerhedskontrollen i Terminal 2 eller de kunder som kan benytte SAS Fast Track sikkerhedskontrollen i Terminal 3. Dette vil give en øgning i “rush hour” især, som vi vil kunne mærke.

Derfor anbefaler vi også at man forsat er meget opmærksom på at møde op i god tid i lufthavnen, således at der er god tid til check-in og især sikkerhedskontrollen.

Klik her for detaljer om de enkelte flyselskaber i Københavns Lufthavn

En anden ting som vil komme til at give mere luft er at der forsat arbejdes hårdt på de 2 nye afgangslounges i C-området, hvor der også kommer 3 nye gates. Dette vil være færdigt i slutningen af 2015, og vil gøre nogle af de store flyafgange til et lidt mindre overfyldt område. Presset på de nuværende områder ses allerede i dag, når for eksempel Emirates Boeing 777 skal i gang med boarding. Ved fyldte afgange, så er der ikke meget plads. Så denne udvidelse er positiv og i takt med at større flytyper kommer til København. Senest anmeldt er at den helt nye Airbus A350XWB fra Qatar Airways vil komme til Skandinavien og erstatte Boeing 787’erne der i øjeblikket flyver disse ruter mod Doha.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *