Fantastiske nye tilbud fra Singapore Airlines Krisflyer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi dækker løbende Singapore Airlines ‘månedlige’ kampagne “Spontaneous Escapes”.

I bund og grund er Spontaneous Escapes en tidsbegrænset kampagne, der fjerner et stort antal miles som kræves, for at købe bonusbilletter hos Singapore Airlines. Dette kan føre til nogen helt fantastiske gode tilbud!

Rabatterne minder meget om de prisrabatter som Flying Blue Promo Awards samt Miles and More har.

Det nuværende tilbud gælder for udvalgte flyrejser fra Singapore Airlines og SilkAir, der er booket inden den 30. september 2019.
Vælg en af de flyvninger, der er anført her og rejs mellem 1.-31. oktober 2019 (vær dog opmærksom på ‘blackout-datoer’ på nogle ruter).

Hvor kan du komme hen?

Listen med destinationer er meget god denne gang. Den inkluderer endda et par muligheder for europæisk Business Class og Economy til London og Frankfurt:

Derudover er der også nogle potentielt interessante Premium Econom muligheder:

For at finde de nedsatte priser, skal du logge ind på din KrisFlyer-konto og søge efter bonusbilletter som normalt. Du vil faktisk se standardpriserne til at begynde med, når du søger. Rabatten vises kun, når du vælger en flyvning.

Der er derudover ingen ’tillæg’, når man indløser KrisFlyer Miles på Singapore- eller SilkAir-afgange, så skatter og afgifter er relativt rimelige.

Som sædvanligt er der et godt udvalg af indløsningsmuligheder med god værdi på flyvninger i Asien på listen. Herunder Business Class-flyvninger mellem Singapore og Indien, Sri Lanka og Bangladesh for 27,300 miles. (pr. vej)

Andre højdepunkter inkluderer Business Class-afgange mellem Singapore og Australien for 43.400 miles (pr. vej)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *