Lufthansa pensionerer 15 af deres ældste Airbus A320

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa skal i nærmeste fremtid, sige farvel til 15 af de ældste Airbus A320.

Det er det belgiske firma, Aerocircular som skal tage hånd om de nu snart pensionerede fly. Firmaet har tidligere genbrugt flere af delene fra Lufthansas Airbus A340 fly.

Idet Lufthansa fornyer sin kort- og mellemdistance flåde med nye fly i Airbus A320neo-familien, begynder nogle af selskabets ældste A320-fly at have en del år på bagen.

De første A320-fly, der sendes til Oostende-Brugge-lufthavnen i Belgien, er næsten 30 år gamle og har mere end 50.000 timer i luften bag sig. Flyet, der har registreringsnummer D-AIPW, er blevet benyttet af både Germanwings og Lufthansa.

Aerocircular forventer at modtage det næste fly fra Lufthansa i oktober. Virksomheden demonterer allerede flere andre fly i forskellige tyske lufthavne.

En A320 skilles ad. Billede: Lufthansa Group

Høj genbrugsværdi

Nogle af flyene har dele, der kan genbruges til vedligeholdelse af andre fly. Derudover forsøger man at genbruge så meget af materialerne som muligt til at skabe nye produkter. Alt, der ikke kan genbruges, håndteres på en ordentlig måde.

Lufthansa forsøger også at “genbruge” nogle af materialerne fra det adskilte fly. Materialerne vil blive brugt til at fremstille mange forskellige nyttige produkter såsom poser, tasker og endda møbler. For eksempel kan du købe et sofabord lavet af vingen på en Airbus A340 for kun 1.399 €.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *