Ferie for Alle messen aflyses

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det var ikke uventet at den store feriemesse Ferie for Alle ville blive aflyst. Det blev cementeret mandag, da regeringen kom med en række nye restriktioner. Dette fjernede sidste håb for at kunne gennemføre messen til februar.

Regeringen forlængede mandag den 7. december alle gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021. Det betyder, at Ferie for Alle aflyses, da den skulle være afholdt den 26-28 februar 2021.

Mandagens udmelding skaber vished for vinterens messer. Det gør det muligt for os at se længere frem og tage beslutninger om hver enkelt messe sammen med brancherne.

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S

2021-versionen af feriemessen Ferie for Alle 26.-28. februar bliver aflyst. Aflysningen sker med opbakning fra de involverede brancher, da det vurderes, at det har lange udsigter at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster.

Derfor vil næste feriemesse finde sted i februar 2022.

Dermed må de over 60.000 gæster, som i gennemsnit besøger messen, vente endnu et år før de kan besøge de 14 messehaller som messen fylder.

Se mere på Ferie for Alle messens hjemmeside her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *