Direkte rute fra Aarhus til München letter til marts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Seks ugentlige afgange til München fra Aarhus Airport går i luften til foråret. Det er flyselskabet Air Dolomiti, der ejes af Lufthansa Group, som flyver direkte til det tyske knudepunkt fra den 29. marts.

Aarhus Airport får nu delstaten Bayerns hovedstad på rutekortet. Det sker med åbningen af den nye rute mellem Aarhus og München, der går i luften den 29. marts 2021. Det italienske flyselskab Air Dolomiti, lægger ud med tre ugentlige returflyvninger mandag, torsdag og søndag. Det sker i samarbejde med Lufthansa. Hen over foråret øges frekvensen, så der kommer til at stå München på afgangstavlen i Aarhus Airport seks ud af syv dage. Således vil der være direkte forbindelse til millionbyen alle dage undtagen lørdag hele året rundt. Ruten imødekommer både efterspørgslen fra forretningsrejsende og ferierejsende. München er en oplagt destination for en storbyferie, men samtidig er Munich Airport et epicenter for ruter ud i verden.

München er en vigtig destination for Aarhus Airport. Der er en betydelige business-trafik mellem sydtyske og østjyske virksomheder, som vi kan servicere på højt niveau med seks ugentlige afgange. Samtidig får de rejsende direkte adgang til Lufthansas daglige rutenetværk, der tæller op mod 100 internationale destinationer verden over. Dertil er München en attraktiv citybreak destination, der stadig er forholdsvis ukendt for mange danskere, men som er et særdeles spændende alternativ til de klassiske hovedstæder for en forlænget weekend hele året rundt.

Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

Derfor skal du rejse til München

Byen er hjemsted for verdens største ølfest. München har Europas mest moderne fodboldstadium og ikke mindst er byen kontinentets bilhovedstad nummer 1. Det er måske de første associationer, der melder sig, når talen falder på München. Men den sydtyske by har meget mere at byde på. Med sine knap 1,4 millioner indbyggere er byen den tredjestørste i Tyskland efter Berlin og Hamborg, og kan prale af hele 60 Michelin restauranter. Du kan finde alt fra det internationale asiatiske, vegetariske og franske køkken til traditionel tysk ”bonde-kost”. Byens historiske bygningsværker vidner om verdens magtkampe. De glitrende shopping-centre og eksklusive modebutikker ligger side om side på Kaufingerstrasse og Maximilianstrasse. Surfere boltrer sig på floden Eisbach, der løber lige igennem byens grønne lunge ”Englisher Garten”, og det lune klima giver en sydlig stemning. Imponerende slotte og museer for kunst, biler, teknologi eller forskning skal man heller ikke lede længe efter.

Det prisbelønnede italienske flyselskab, Air Dolomiti, beflyver ruten mellem Aarhus og München med en Embraer E-Jets, der har plads til 120 passagerer. Flyvetiden er cirka 1 time og 45 minutter. Det Lufthansa-ejede flyselskab ser ruten, som starten på et større væksteventyr, der forhåbentlig vil fortsætte på trods af corona-situationen.

Vi er meget glade for det nye samarbejde med Aarhus Airport, der åbner nye døre og gør vores rutetilbud mere varieret. Det er en fornøjelse for os at være i stand til at differentiere vores tilbud, tilfredsstille nye passagerers behov og optimere vores ydelser i et bredere netværk ved at garantere højfrekvente direkte flyvninger fra Aarhus til en af Europas største lufthavne. Opstarten af denne rute er samtidig et opmuntrende tegn midt i en vanskelig tid.

Joerg Eberhart, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Air Dolomiti

Rejs ud i verden fra München

Den ultramoderne Munich Airport er den eneste femstjernede lufthavn i Europa og regnes for at være en af verdens bedste lufthavne, når det kommer til effektivitet, brugervenlighed, innovativ teknologi og personlig service. Med ruten til München får østjyderne også, via Lufthansas rutenetværk, en smidig adgang til destinationer som Milano, Barcelona, Madrid, Moskva, Budapest, Geneve, Venedig og Tel Aviv samt langdistancedestinationer som San Francisco, Montreal, Washington, New York, Beijing, Sao Paulo, Johannesburg og Kairo. Samtidig ligger flere af danskernes foretrukne østrigske skisportssteder inden for få timers kørsel fra München.

Flybilletter til München og andre destinationer kan købes både på www.airdolomiti.eu og www.lufthansa.com.

Forsidefoto: München kommer på afgangstavlen i Aarhus Airport fra den 29. marts. Den sydtyske lufthavn har med Lufthansas rutenetværk daglige forbindelser til over 100 internationale destinationer som Milano, New York og Beijing. Fotocredit: @pscveronaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *