Scandic lukker midlertidigt ned for 19 hoteller

Scandic Silkeborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic lukker midlertidigt ned for 19 af sine 27 hoteller i Danmark. Det sker på baggrund af de skærpede restriktioner, der er trådt i kraft som konsekvens af COVID-19-epidemien og det forhøjede smittetal i Danmark. Foreløbig gælder lukningerne til efter nytår.

Danmarks største hotelkæde begynder i dag den 11. december en midlertidig nedlukning af 19 af sine 27 hoteller. Lukningerne er en konsekvens af de seneste skærpede restriktioner, som skyldes COVID-19-epidemien og et forhøjet smittetal i Danmark. Foreløbig gælder lukningerne til og med den 3. januar 2021.

Hotelkæden hjemsender i samme forbindelse over 200 medarbejdere i forbindelse med de midlertidige nedlukninger. Dette sker med hjælp fra den nye aftale om lønkompensation, som netop er aftalt. Hjemsendelserne gælder indtil 3. januar 2021 og medarbejderne vil være hjemsendt på aftalen om midlertidig lønkompensation.

De skærpede restriktioner i Danmark vil få store konsekvenser for hele branchen. Vi er en branche, der i forvejen er i knæ, og de udvidede nedlukninger i Danmark vil endnu engang gøre ondt i forhold til efterspørgslen og påvirke vores forretning negativt. Det betyder, at vi igen midlertidigt må lukke ned for 19 af vores hoteller.

Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark

Hotelkæden vil løbende vurdere den aktuelle og lokale situation og vil åbne hotellerne igen, når restriktionerne i Danmark mindskes og efterspørgslen er tilbage. Scandic kan ikke udelukke, at der kan blive tale om flere midlertidige lukninger af kædens hoteller. Blandt de resterende åbne hoteller vil nogle hoteller holde åbent som Bed & Breakfast, da restauranterne i de delvist nedlukkede kommuner også vil være midlertidigt lukkede.

Scandic holder fortsat hoteller åbne i byer med størst efterspørgsel, og hvor aktører, offentlige såvel som private, er fuldstændig afhængig af at have nødvendig infrastruktur tilgængelig.

I forbindelse med de midlertidige nedlukninger vil Scandic finde de bedste løsninger for det begrænsede antal kunder, der bliver berørt på de enkelte hoteller.

Her kan findes en oversigt over fortsat åbne Scandic-hoteller samt lukkede hoteller.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *