Find hoteller med hurtigt internet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du er som gennemsnittet, kigger du også efter, om der er trådløst internet på hotellet, når du reserverer – og gerne gratis. Men hvad nytter det, hvis det tager 10 minutter at hente en enkelt mail? En hjemmeside kan hjælpe dig på vej.

Hjemmesiden Hotel WiFi Test blev lanceret sidste år, og her kan du tjekke hastigheden på det trådløse internet på hoteller i hele verden. Desuden kan du hjælpe ved selv at teste hastigheden, når du er på hotel.

Siden er ret simpelt opbygget. Fra forsiden skriver du blot navnet på byen og derefter kommer en liste med hoteller i byen. Her f.eks. København:

hotelwifitest

Listen er i udgangspunktet sorteret efter hastighed, men du kan også sortere fx efter gratis/betalt internet og at der minimum skal være en vis hastighed. De øverste resultater med hvid baggrund er reelle testresultater, mens de nederste med gul baggrund er beregnet hastighed ud fra forskellige faktorer.

I stedet for at finde hotellet på en lang liste, kan man også indtaste navnet på hotellet i et søgefelt eller finde det på et kort.

Hjemmesiden er som så mange andre afhængig af, at du selv hjælper lidt til. Så når du er på et hotel, kan du lave en hastighedstest, som andre brugere kan få gavn af. Det er rimelig simpelt at gå til. Siden vil ud fra din ip gætte hvilket hotel du er på, så du skal fortælle om det er gratis eller ej, og hvor på hotellet du er. Derefter er det bare at teste:

hotelwifitest2

Da jeg ikke er på et hotel i øjeblikket, må du leve med at se min hastighed i privaten.

En logisk opbygget hjemmeside, der gør det, den skal – og så er den et godt værktøj i jagten på det bedste hotel. Besøg den på http://www.hotelwifitest.com/

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *