Drivr i Aarhus fra idag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi kan her på Bonusfeber, som en af de første afslører, at Drivr starter op med limousine og taxi-kørsel Århus i dag. Dette er en god nyhed for mange, da det at bestille en limousine eller taxi bliver “så let som at trykke på en knap” og så følge bilen i app’ens kort til den ankommer på adressen. Selve betalingen forgår på samme måde og uden man skal tage sit kreditkort frem og taste koder. Sikkert, smart og simpelt.

Drivr driver i dag limousine og taxi-kørsel i København og London, men starter i dag, fredag den 1. august, med også at dække Århus. I starten er det med limousine og taxi kørsel som det er muligt at bestille via Drivr app’en. Muligheden at booke en Tesla, som i København, er ikke med her i starten, men vi gætter på at det kommer snart.

Drivr - Executive biltype
Drivr – Executive biltype

Nikolaj Køster, medstifter af Drivr, udtaler:

Der er fantastisk, at vi nu kan lancere Drivr i Aarhus. Jeg er selv født og opvokset her, så det er noget helt specielt for mig, at vi nu også kan tilbyde aarhusianerne nem og sikker transport. Fra i dag kan man i Aarhus bestille taxi, limousine – og indtil på søndag – en gratis tur med Opel ADAM.

 

Læs mere om Opel ADAM her og hvordan man får en gratis taxi tur

Vil man prøve Drivr skal man installere Drivr app’en og oprette sig som bruger (se nedenstående guide) og så er man klar til sin første booking. Gør man det inden søndag kan man, som Nikolaj Køster nævner, booke en Opel ADAM og dermed få en gratis taxi tur på op til 10 km.

 

Drivr - App Screen - Kort over Aarhus
Drivr – App Screen – Kort over Aarhus

 

Hvordan virker Drivr?

Konceptet bag Drivr er en brugervenlig app, hvor man ligesom i den kendte Mobilepay-app fra Danske Bank, registrerer sit kreditkort første gang, man bruger app’en. Herefter finder Drivr nærmeste adresse, og inden man trykker ’bestil’, kan man se præcis, hvor langt væk den nærmeste taxi er. Herefter følger man bilen på et kort, med billede af chaufføren, navn og rating af chaufføren på en skala fra 1 til 5. Drivr-systemet sørger for altid at prioritere 5-stjernede chauffører. Når turen er færdig, stiger man blot ud af bilen – betalingen klares nemlig automatisk, og kvitteringen ligger allerede på e-mail.

Hvad koster det?

Priserne er de almindelige som man kender det fra taxi’erne i byen om man vælger biltypen “taxi”. Vil man gerne prøve en af Drivr’s luksusbiler med chauffør i jakkesæt, så er det til en pris, der ligger ca. 30-40 % over den almindelige taxi-takst.

Skal man en tur i byen, til en forretningsaftale eller blot vil have en lidt bedre service, så er biltypen “Executive” den man skal vælge og til en pris som bestemt ikke er skræmmende i forhold til en taxi, som kan være en kørende reklamesøjle og til tider meget slidt. Med Drivr får du stil for små penge.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Her på Bonusfeber har testet Drivr app’en og den virker godt og simpelt. Har man løst til selv at prøve kan man følge følgende beskrivelse:

  1. Hent Drivr til iOS eller Android i App Store eller fra www.drivr.com
  2. Opret en Drivr-konto.
  3. Vælg den ønskede biltype i app’en.
  4. Tryk ”Bestil” og se din bil ankomme.

 

Drivr-logo

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *