Her finder du de unikke hoteller du selv har svært ved at finde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søger du nogle gange efter nogle unikke hoteller, men finder det svært på de normale bookingportaler at finde dem? Så skal du prøve at kigge forbi hjemmesiden Hideaways, da de har specialiseret sig i at udbyde håndplukkede hoteller med karakter!

Når man rejse meget og har prøvet at bo på de lidt kedelige hoteller, så kan man godt ende med at ville prøve noget mere unikt når den står på den private ferie. Mange gange er det svært at finde disse unikke hoteller via de normale kanaler, men der findes nogle hjemmesider, som har dette som sit speciale. Et af disse er hjemmesiden Hideaways, hvor du kan skræddersy din ferie og kun vælge unikke og håndplukkede hoteller rundt om i verden på de mest populære destinationer.

Alle hoteller, lejligheder og villaer er nøje udvalgt, så er du ude efter noget specielt eller et tema for din ferie, så er det et godt udgangspunkt. Der er for eksempel følgende temaer og rejseplaner at vælge imellem på Hideaways:

 • Børnevenlige og forsat unikke hoteller
 • Forførende madoplevelser i Italien
 • Amalfikysten, Sicilien, Sardinien, Toscana med flere
 • Maleriske landskaber i Spanien
 • Andalusien, Mallorca og Gran Canaria
 • Portugal – Europas måske smukkeste land
 • Algarve, Lissabonkysten, Madeira med flere
 • Sydfrankrig, når kun det bedste er godt nok
 • Den franske Riviera, Provence, Languedoc-Roussillion med flere
 • Smil og madoplevelser i Grækenland
 • Spændende og kontrastfulde Tyrkiet
 • Bosporus-Istanbul, den ægæiske kyst – Dalaman

Du kan læse mere om de forskellige hoteller og temaerne de er delt op i her.

Eksklusive hideaways

Går du efter eksklusive oplevelser, så kan du også finde nogle enkelte og unikke på Hideaways:

Hvis du søger et ekstraordinært sted og en sublim ferieoplevelse, så vil du på de fleste af Hideaways destinationer kunne finde nogle enkelte steder, som lever op til dette. Alle deres eksklusive hideaways tilbyder i den grad velvære og alt hvad hjertet kan begære.

Læs mere: Eksklusiv ferie på eksklusive hoteller

Mad og vin

Hvis der er noget vi på InsideFlyer også går op i når vi rejser, så er det mad og vin. Hideaways har også dette som et tema.

Hideaways går meget op i steder, hvor der er lokale og friske råvarer. Der kigges også på at det er steder som lokalbefolkningen valfarter til for at spise. Hideaways skriver selv på hjemmesiden at:

Vi går meget efter “charming places”, ægthed, indramning og præsentation. En god vinkælder eller måske til og med egen vinproduktion er noget, som vi vægter højt i vores evige jagt efter unikke hideaways. Mad og vin skal være på et højt niveau, og kvaliteten af maden skal være en oplevelse i sig selv.

Læs mere: Hvis mad og vin er vigtig når du rejser

Hoteller med All Inclusive

En ting som også kan være svært at vurdere er om et hotel er godt som all inclusive. Her hjælper Hideaways også. De har også et tema for netop disse hoteller.

Et eksempel kunne være på Mallorca, hvor Melia Cala d’Or Boutique Hotel tilbyder all inclusive ophold.

Børnevenlige hoteller

En ting som mange børnefamilier leder efter er steder, som udover at være børnevenlige forsat også er unikke.

Et af disse kunne være Borgo Tre Rose, som ligger i Toscana på grænsen til Umbrien. Det er eget som en generationsferie, hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan være og har masser af plads uden for. Sådanne steder findes ikke lige i et katalog fra en af charter arrangørerne.

Hvad kan Hideaways hjælpe med?

Du kan bruge Hideaways og deres erfaring inden for unikke hoteller, lejligheder og villaer som en almindelig bookingsside. Men udover at finde de unikke rejser med Hideaways, så kan du eventuelt også lade dem planlægge hele rejsen. De har følgende kombinationer som du frit kan vælge imellem:

 • Kun hotelophold
 • Hotelophold + flyrejse
 • Hotelophold + flyrejse + billeje
 • Hotelophold + flyrejse + transfer (delt elller privat)

Lad os gerne høre i en kommentar om du har prøvet Hideaways før eller om du selv har nogle gode forslag til unikke hoteller rundt om i verden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Kristoffer siger

  Jeg har ikke prøvet Hideaways, men har boet på et par fantastiske hideaways, f.eks.:

  La Bobadilla, a Royal Hideaway Hotel som ligger i Spanien nord for Malaga, vest for Grenada. Det er ét af de steder, hvor man bare ikke vil hjem igen! 🙂

  I Portugal kan man finde fantastiske historiske hoteller ved at booke et Pousada som ligger i historiske bygninger som gamle slotte, klostre, borge mv. Pt. er det Pestana som driver hotellerne.

  Ellers findes der også Historic Hotels of Europe, hvor der er mulighed for at finde skønne hideaways i historiske omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *