Finnair annoncerer deres kommende vinterprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair har nu annonceret deres kommende vinterprogram for 2022. Finnair vil flyve til 77 forskellige destinationer i verden.

Det har været interessant at vente på at se Finnairs kommende vinterprogram af flere årsager. Dels om de fortsætter med deres base i Stockholm og om de fortsætter med at holde et stort antal ruter til USA.

Vi kan efter at de har annonceret deres kommende vinterprogram sige ja til begge dele.

Fra Stockholm vil Finnair fortsætte med deres base og flyve til New York JFK, Los Angeles og Miami med hver 3 ugentlige afgange.

Finnairs USA ruter er i det kommende vinterprogram følgende fra Helsinki:

  • New York JFK (dagligt)
  • Los Angeles (3 gange om ugen)
  • Miami (3 gange om ugen)
  • Dallas Fort Worth (4 gange om ugen)
  • Chicago O’Hare (4 gange om ugen)

I Europa, så vil Finnair forsøge at have mindst to daglige afgange på alle deres destinationer.

Asien er der hvor Finnair tidligere havde deres klare fokus. Men pandemien holder fortsat ved og derfor er de fleste af deres kinesiske og japanske destinationer fortsat lukket ned.

I stedet er der fokus på Thailand, hvor der er hele 14 ugentlige flyvninger planlagt til Bangkok, Phuket og Krabi. Så der er der bestemt muligheder for at finde bonuspladser tænker vi.

I resten af Asien vil der være ruter til Delhi, Singapore, Seoul og Tokyo Narita. Disse er planlagte til daglige flyvninger.

Nogle nye destinationer er Mumbai med 4 ugentlige flyvninger og også et forsøg på at få Hong Kong til at åbne op med afgange 7 gange om ugen. Shanghai forsøges med 1 gange om ugen – nok primært grundet fragt.

Ole Orvér, chief commercial officer i Finnair siger til vinterens program:

Vi er glade for at se at rejseaktiviteten stiger hurtigt. Vores vinterprogram tager højde for dette og er tilpasset både forretningsrejsende og de rejsende som tager på ferie.

Ole Orvér, chief commercial officer i Finnair

Grundet krigen i Ukraine, så er luftrummet over Rusland fortsat lukket ned. Derfor fortsætter de med ikke at flyve til Tokyo Haneda, Nagoya, Osaka og Sapporo.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *