Chicago lufthavne fastholdte krav om mundbind, men 5 timer senere droppede de det igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kravet om brug af mundbind er i øjeblikket anulleret i USA efter en dommer i Florida sagde at kravet ikke var gyldigt og det var op til de enkelte selskaber om de ville have et krav eller gøre det frivilligt. Det giver nogle ærgerlige (og lidt komiske) situationer at det ikke er meldt helt klart ud i USA.

Et eksempel på dette er at lufthavnene i Chicago – den store internationale lufthavn Chicago O’Hare og den mindre Midway lufthavn – i starten fastholdte at der fortsat skulle bruges mundbind i de to lufthavne og at de blot fulgte staten Illinois retningslinjer.

Senere på dagen kom der så en ny melding om at der var kommet nye retningslinjer fra både staten og føderale niveau:

Så i disse dage ser meget ud til at flere og flere opdatere deres retningslinier og fjerner kravet om brug af mundbind. Det vil også være en stor overraskelse om nogen vælger at gå ind i “kampen om fortsat påbud” når det kun gælder frem til den 3. maj.

Det vil være en svær kamp at vinde og bestemt ikke noget som vil være populært blandt borgere eller selskaberne. Så en dårlig PR værdi og derfor tror vi på at der ikke kommer nogen ændring igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *