Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Finnair har startet et samarbejdet med stjernekokken DeAille Tam.
Dette har man valgt at gøre, for at kunne servere moderne kinesiske retter til business class passagerene der flyver på alle Finnair-ruter fra Kina til Helsinki.
DeAille Tam, der er født i Hong Kong, er en prisbelønnet kok, hvis arbejde har ført hende til de bedste restauranter på tre forskellige kontinenter.
Hun var også den første kvindelige kok, der modtog en Michelin-stjerne i 2018 i Kina, og hun har skabt kulinariske oplevelser for flere internationale mærker. De velsmagende retter skabt af DeAille danner en moderne kinesisk-inspireret menu, hvor øst møder vest i en lækker, frisk form.
Retterne vil blive serveret på alle Finnairs business class langdistanceruter fra Kina til Helsinki fra d. 5. December 2019.
Den første menu inkluderer en forret og en hovedret:
Forret
Marinerede rejer med tomatgelé, ærter, taro crisp og hvidløgscreme.
Hovedret
Rib eye steak med Sort peber, karamelliseret honning, syltede kinesiske peber, søde kartofler og brøndkarse.
Derudover vil det være muligt at få serveret følgende hovedret i stede.
Pandestegt laks med dildflødesauce, porrer og kartoffelmos samt sauteret fennikel. Dette er dog ikke en af Tams kreationer.
Ønsker du at prøve nogen af Tams kreationer, så kræver det blot at du hopper på et fly til Kina. Finnair flyver i øjeblikket til både Beijing, Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Xian og Hong Kong.
Kilde og billeder: Finnair
Skriv et svar