Finnair fjerner mundbind kravet – men først i næste uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går kontaktede vi flere af de Europæiske flyselskaber, som flyver til USA. Finnair var et af dem og de oplyste at de ikke endnu havde belsuttet af fjerne deres krav om mundbind. I dag er der kommet en anden beslutning

Det sker dog ikke fra i dag, men først fra mandag i næste uge. Så fra den 25. april 2022, så vil det ikke længere være et krav om at bære mundbind om bord på Finnairs flyvninger til USA.

Finnair melder ud at det gælder for alle flyvninger og ikke kun flyvninger til USA. Destinationslandet er bestemmende og kræves det ikke der, så vil det være frivilligt.

Det gælder både for besætningen ombord og passagerne, men det er naturligvis frivilligt og du kan sagtens fortsætte med at bære mundbind.

Så samme regler, som SAS har valgt at følge. Det betyder at for rejser til for eksempel Italien og Asien, så kræves der fortsat brug af mundbind under hele flyvningen.

Flyene er i forvejen set som lav-risiko for spredning af coronavirus. Det er takket være meget effektive HEPA filtre i flyets air condition anlæg. Men har du lyst til at sikre dig yderlig, så er du velkommen til at bære et FFP2 eller FFP3 mundbind. Begge giver yderlig beskyttelse mod virus – også selvom andre ikke bære mundbind.

Kimmo Ketola, Medical Director i Finnair.

Læs mere her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *