Finnair genåbner Nanjing-ruten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair har nu fået tilladelse af de kinesiske myndigheder til at genåbne ruten mellem Helsinki i Finland og Nanjing i Kina.

Sydøstasien er et af Finnairs vigtigste markeder, og virksomheden er derfor blevet hårdt ramt af faldende efterspørgsel som følge af Corona virussen. Efterspørgslen efter flyrejser er stadig lav, og der er lige nu fortsat indrejserestriktioner både i Kina og Europa. Men der er tegn på, at flytrafikken langsomt men sikkert åbner op. I juli genoptog Finnair gradvist flyvninger til Kina og genåbnede ruten til Shanghai med en ugentlig afgang. Nu genåbnes ruten mellem Helsinki og Nanjing i det østlige Kina. Nanjing ligger ved Yangtzefloden og er det næststørste økonomiske center i det østlige Kina, kun overgået af Shanghai.

Finnair Airbus A350

En ugentlig afgang til Nanjing

I sidste uge fik Finnair de nødvendige tilladelser fra de kinesiske myndigheder til at genåbne ruten til Nanjing. Ruten flyves en gang om ugen med en Airbus A350. Den første afgang er 11. september 2020. Ruten er indtil videre med i programmet indtil den 18. oktober.

Vi er glade for at kunne betjene en anden destination i Kina, som stadig er et af vores nøglemarkeder. I september flyver vi til det kinesiske fastland to gange om ugen, Shanghai og Nanjing, og ser frem til at øge udbuddet på det kinesiske marked hurtigst muligt.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer i Finnair

Finnair betjener i øjeblikket 40 destinationer i Europa og Asien med i alt 80-90 daglige afgange. Dette er stadig langt under det normale niveau, men selskabet vurderer løbende situationen og tilføjer nye ruter, når efterspørgslen vender tilbage og rejserestriktionerne lempes.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Forsidefoto: Gwen24 / Pixabay Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *