Finnair øger antallet af afgange fra Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at imødekomme øget efterspørgsel indsætter Finnair flere afgange og udvider perioden, hvor de flyver mellem Billund og Helsinki. Det betyder, at flyselskabet i 2024 har ruten åben hele sommersæsonen med syv ugentlige afgange.

Flyselskabet Finnair har opdateret sin ruteplan for perioden mellem den 31. marts 2024 frem til den 26. oktober 2024. Som en del af ændringerne i flyplanen kommer flyselskabet til at flyve på ruten mellem Billund og Helsinki hele sommersæsonen næste år frem for kun i højsæsonen i juni, juli og august. Finnair øger også antallet af ugentlige afgange på ruten fra fem til syv afgange.

Flyvetiden på ruten mellem Billund og Helsinki er 1 time og 55 minutter, og det er fly af typen Airbus A319, som Finnair flyver med på ruten.

Fra Helsinki er der forbindelser videre til asiatiske destinationer som Tokyo, Seoul og Dehli samt destinationer i Nordamerika som Los Angeles, New York og Seattle.

Vi er meget glade for, at vi næste sommer kan indsætte flere afgange på vores rute mellem Billund og Helsinki. Ændringerne betyder, at vi kan tilbyde rejsende fra den vestlige del af Danmark bedre forbindelser til både Helsinki og videre mod destinationer i både Asien og Nordamerika gennem hele sommersæsonen.

Robert Lönnblad, Market Director for Finnair i Europa.

Opdateringen af ruteplanen sker for at imødekomme øget efterspørgsel på flyvninger mellem Helsinki og destinationer i Skandinavien og Centraleuropa.

Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *