Finnair øger kapacitet til Japan: Sapporo bliver helårsdestination

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair udvider sin nyligt annoncerede Sapporo-rute til at være en helårs destination. Ruten vil have to ugentlige flyvninger året rundt fra midten af december.

Finnair øger kapaciteten på ruten mellem Helsinki i Finland og Sapporo i Hokkaido Japan. Finnair introducerer ruten fra den 15. december 2019 og vil flyve et Airbus A330-fly to gange ugentligt året rundt.

Sapporo var vært for Vinter-OL i 1972

Den japanske destination er kendt som et fantastisk vinter- og skisportssted. I 1972 var Sapporo vært for vinter-OL, og byen har lagt ansøgning ind om at blive det igen i 2030. Sapporo er hovedstaden i Hokkaido, som er kendt for sine smukke landskaber og fantastiske udendørs aktiviteter både om sommeren og vinteren, hvilket danske rejsende kan få glæde af med den nye rute.

Designed by Lance Wyman. Kilde: U.S. Postal Service; National Postal Museum

Danskerne er vilde med Japan, og med udvidelsen af den nye rute kan de tage på ferie til den japanske destination året rundt med gode afgange til Sapporo fra København og Billund via Helsinki.

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.

Finnair er det eneste europæiske flyselskab, der opererer direkte ruteflyvninger mellem Sapporo og Europa. Sapporo er Finnairs femte destination i Japan ud over Tokyo Narita, Osaka, Nagoya og Fukuoka. Flyvninger til Sapporo har i vinterhalvåret afgang fra Helsinki søndage og torsdage og fra Sapporo mandage og fredage. I sommerhalvåret har flyvningerne afgang søndage og onsdage fra Helsinki og mandage og torsdage fra Sapporo. Flyvetiden er cirka ni timer.

Vi er glade for at tilføje Sapporo til vores netværk. Japan er Finnairs største marked uden for vores hjemmemarked Finland og med fem centrale japanske byer i vores netværk, er vi det største europæiske flyselskab, der flyver til Japan.

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.

Andre destinationer i Japan

Finnair øger desuden kapaciteten til Osaka i Japan ved at tilføje yderligere to ugentlige flyvninger til ruten, der introduceres fra starten af sommersæsonen 2020. Det samlede antal ugentlige Finnair-flyvninger på ruten stiger således til 12.

Også andre Europæiske flyselskaber satser på Osaka. InsideFlyer har tidligere skrevet om den nye SWISS rute fra Zürich til Osaka

Både Sapporo- og Osaka-ruterne opereres i codesharesamarbejde med Finnairs mangeårige partner Japan Airlines. Finnair vil også åbne en direkte daglig rute til Tokyos Haneda Lufthavn fra marts 2020. De nye flyvninger til og fra Haneda er ud over Finnairs daglige flyvninger til Tokyos Narita Lufthavn.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *