Ny app fra Air Canada

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air Canada har lanceret den næste generation af Air Canadas mobilapp. Den nu kan downloades på iOS og Android. Den nye app er designet med kunder i centrum og har et layout og funktionalitet, der understøttet af de nyeste teknologier for at levere hurtigere og mere pålidelige ydelse.

Air Canada er fokuseret på at gøre rejsen lettere og mere behagelig for alle, især gennem brugen af de nyeste teknologier. Appen, der lige er lanceret, har nye funktioner, såsom interaktive lufthavnskort med ruteplan, der hjælper de rejsende med at finde vej gennem lufthavnen. Desuden giver den nye mobilapp det nødvendige fundament for den fremtidige udvikling, navnlig lanceringen af vores nye loyalitetsprogram i 2020. Appen er både designet og programmeret i Canada – i vores digitale laboratorier hos Air Canadas teknologiteam.

Mark Nasr, Vice President, Loyalty and eCommerce at Air Canada

Din nye rejseassistent

Air Canadas mobilapp er den ultimative rejseassistent for alle aktiviteter fra booking til boarding. Den blev udviklet efter omfattende konsultation med kunder og ansatte over hele verden, inklusive de over 18.000 passagerer, der testede Beta-versionen af programmet.

Passagererne hos Air Canada får god hjælp af den nye app, når de lander i Toronto, Montreal og Vancouver. Fotokredit: Air Canada.

Den nye app har interaktive kort over de 3 canadiske lufthavne:

  • Toronto Pearson International Airport,
  • Montreal Trudeau International Airport,
  • Vancouver International Airport.

Disse detaljerede indendørs kort vil guide passagererne gennem lufthavnen og hjælpe med at finde gates, restauranter, toiletter og den nærmeste Air Canada-lounge – og samtidig angive et estimat for den tid, det tager at nå dertil. Nogle af de andre funktioner er opdaterede informationer om opgradering / standby-lister, flyenes ankomster, boardingkort og automatiske meddelelser om flyafgange. Appen kan også anvendes til billetkøb og check-in. Dertil kommer at Air Canadas loyalitets program Aeroplan allerede er integreret i appen.

Appen vil løbende blive opdateret og forbedret. Dette vil også inkludere nye funktioner i loyalitetsprogrammet Aeroplan.

Forsidefoto: Air Canada

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *