easyJet laver CO2-kompensation for alle deres flyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

easyJet har taget et stort skridt og som det første større flyselskab, så har de valgt at lave CO2-kompensation for alle deres flyvninger.

Dette vigtige skridt er taget for også at sikre at easyJet ses som et flyselskab, som tager deres del af ansvaret. Det må man sige at det er tilfældet med at vælge at CO2-kompensere alle deres flyvninger.

Det skriver de på deres hjemmeside og det er en ganske vigtigt skridt og signal til de andre aktører i branchen.

Eksempler på andre tiltag så kigger de også på elektriske drevne fly. Der er primært to virksomheder som easyJet samarbejder med:

  • easyJet supportere Wright Electric som arbejder på at lave et 100% elektrificeret fly
  • easyJet har en joint-venture med Airbus om at udvikle et elektrisk drevet fly.

Mange andre større flyselskaber har valgt en mellemvej. SAS gør det for eksempel kun for deres EuroBonus medlemmer og de unge under 25. Lufthansa Gruppen lige meldt ud at de også gør det for deres firmakunder.

Af lidt mindre flyselskaber har DAT været hurtigt fremme og valgt at alle deres indenrigsflyvninger skal være CO2-kompenseret. Det samme har NORDIC Seaplanes valgt at gøre, da de i marts måned i år valgte at gøre alle deres flyvninger CO2-kompenseret.

Så vi kan kun håbe at flere af de større flyselskaber nu følger efter de mindre flyselskaber og nu easyJet nu har vist vejen frem.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *