Nu bliver det 100% CO2 neutralt at flyve med NORDIC Seaplanes

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De seneste år har der været megen snak om udledning af CO2 i forbindelse med blandt andet flyrejser. NORDIC Seaplanes, og andre selskaber, har blandt andet mødt kritik for dette på de sociale medier.

NORDIC Seaplanes har nu taget et skridt der gør, at det i hvert fald ikke skal være den dårlige samvittighed der gør, at du fravælger vandflyver ruten mellem Aarhus og København.

Landing i Aarhus Havn.

100% CO2-neutral via nyplantet mangroveskov

De 100% CO2-neutralitet er kommet i stand via et et samarbejde med Thor Heyerdahl Climate Parks og Bio8 AS, som har plantet en mangroveskov i Myanmar på 2.146 hektar.

Vandflyver-selskabet udtaler via sin hjemmeside blandt andet:

Vores jord er sådan set ligeglad med, hvor CO2-udslippet finder sted og dermed også, hvor det neutraliseres. Derfor giver det mening at støtte projektet i Myanmar, selvom det handler om en rejse mellem København og Aarhus. Gennem samarbejdet med Thor Heyerdahl Climate Parks og Bio8 AS er det dokumenteret, at vi kan neutralisere udslippet minimum 1:1.

Det lyder som en solstrålehistorie og det er det også, for nyplantningen i Myanmar er samtidig med til at støtte lokalbefolkningen i området. Mangrovetræerne beskytter ikke bare kystområderne mod tsunamier og andet ekstremt vejrlig, men er også med til at øge fiskebestanden med op til 50 %. Det betyder forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen.

I forbindelse med dette nye tiltag er der skabt et nyt slogan og hastag “#45 shades of green“. Teksten spiller på det faktum, at vandflyet er 45 minutter om at flyve mellem landets to største byer, Aarhus og København, og at det nu også er den grønnest mulige transportform.

Kilde og fotokredit: NORDIC Seaplanes.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *