Flyv med Emirates og få rabat med UBER

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter positiv feedback fra passagererne, har Emirates valgt at udvide deres samarbejde med Uber. Passagerer, der ankommer til Dubai fra mere end de 50 destinationer Emirates flyver fra, kan nu få reducerede priser på Uber transport til og fra Dubai International Airport.

Passagerer, der rejser til eller via Dubai, kan nu nyde en endnu mere behagelig rejseoplevelse takket være samarbejdet mellem Emirates og Uber. 

De rejsende fra de mere end 50 globale destinationer i Europa, Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Australasien og Østasien kan drage fordel af gode tilbud på Uber-transport til og fra lufthavnen. 

Tilbuddet gælder fra dags dato og til og med D. 18 juni. Derudover gælder det for passagerer med billetter af Economy Flex-typen. Dette inkluderer hovedparten af billetterne i Economy Class med undtagelse af de helt billige billetter. Tilbuddet kan bruges af både eksisterende og nye Uber kunder.

Op til to gratis ture

Rejsende på Emirates Economy Flex Plus og Economy Flex-billetter fra blandt andet København kan få rabat på deres Uber-tur, når de ankommer til Dubai ved at besøge Emirates’ hjemmeside i kampagneperioden.

Rejser man på Economy Flex Plus-billetter, kan rejsende benytte to gratis ture til og fra lufthavnen. Tilbuddet gælder fra hvor som helst i Dubai til en værdi på op til 120 AED (~ 220 DKK) pr. Tur. 

Passagerer med Economy Flex-billet kan få halv pris, op til en værdi på 60 AED pr. Tur.

Tilbuddet gælder for to ture til og fra lufthavnen fra hvor som helst i Dubai. Det svarer til ca. 110 DKK. 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af  Martin hos Insideflyer.no 

Forsidebillede: EmiratesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *